Mustafa_bebek Bebegim 2 ay 4 günlük 3 günden beri 10 saat araliksız uyumuyor emziriyorum ara ara mama veriyorum 30 cc veya 60 cc acaba doymuyor mudur
milasmommy Mustafa_bebek benim bebe 18 günlüklen 11 saat uyanık kalmıştı. Şuan 40 günlük hala 10-12 saat arası uyanık kalabiliyor. Aç değil uyku sevmiyor :). Herşeyi açlığa bağlayıp kendinizi yıpratmayın. Mama da vermişsiniz zaten.
ZyNpYigit Mustafa_bebek Ahhhh ahhhh çok zor günler bnm oflmda kucukkenn oyleydii 2 gun.uyumfginu.blirm.10 15 dk.uyuyp uyanıyordu byudkce dzelir ins.atak.hftasinda’da olabilr
Premsesliya Mustafa_bebek Benim kızımda 2 ay 6 günlük bizdede 2 gündür uyku sorunu var. Uykuya dalmakta zorlanıyor yalnız değilsin, bende bebeğime sağıp veriyorum 3 saate 1 120 cc ve bazen 140 cc içtiği bile oluyor çok mu acaba. Siz kaç dakika emziriyorsunuz ?
03032014 Mustafa_bebek olur öyle canım bızımkı de ılk zamanlar hele gündüz asla uyumazdı zamanla duzelıyor inşallah
03032014 Mustafa_bebek aç olsa ağlar annesi mama da yiyor sa aç degıldır bizim bebısde hıc uyumazdı gece 1 2 ye kadar uyumazdı hiç
Alpinannesi1 Benimki de 2 ay 2 günlük aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz saatlerce sallıyorum yatırıyorum yerine anında uyanıyor uykusuzluktan gözleri kıp kırmızı ama uyumamak için direniyor kendini de yıprattı benide😭
Mustafa_bebek Premsesliya 2 veya 3 saatte uyanıyor emiyor arkasından uyumuzsa mama veriyorum 30 veya 60 cc ama yinede uyumuyor bazen uyuyo
Zuzu88 2 aylıklarda hep bu uyku sorunu var demekki.Ben de çok üzülüyordum benim bebeğimde sorun mu var diye ama en azından yalnız değilmişim.Şuan yazarken bile beşik sallıyorum uyumayan bebeğimi uyutmaya çalışıyorum aralıksız 6 saat uyumadı şuana kadar