Kismettt Ozgeackgz-0 4.ay atağıydı sanırım nerdeyse bir ay meme reddi yaşadım ve sanırım aştım umarım tekrarı olmaz emiyor artık yani, bir sürü yöntem denedim, ayakta kucakta gezdirerek emzirme, omzuma şarkı açıp koydum hangi göğsümü emzireceksem o tarafa o dikkatini çekti o şekilde emzirdim, uyutup uyku arasında emzirdim, yeni uyandığında kendine tam gelemeden emzirdim, kesinlikle mama biberon falan vermedim, umarım en yakın zamanda aşarsınız çok sıkıntılı bir süreç🙏
Glstnt Ozgeackgz-0 emzik ve biberon kullanmayın. Bebeği karanlıkta emzirin, uykuda ya da uyanır uyanmaz emzirin. Kucakta, pilates topunda hoplatarak vs deneyebilirsiniz. Sık sık ten teması yapın. Kendiniz soyunup bebeği soyup sadece beziyle kucağınıza alın. Ve yapabiliyorsanız beraber duş alın. Amaç sadece su altına beraber girmek. Bir buçuk ay uğraştım Allah sabır versin sakın pes etmeyin. Alerji vb ihtimalini de düşünün.
prensesannesi4 Bebeğim 20 günlükken uyuduğu zaman memeden içmiyordu bizde çözümü biberonda bulmuştuk ama meğer hayatımızın hatasını yapmışız. Webaby biberon kullanıyorduk sonra avent’a geçtik ben arada yine memeye zorluyordum yavaşyavaş tutmaya başladı biberonu sadece gece vermeye başladım bi müddet çok şükür 1 haftadır memeyi tam tutuyor biberonu çıkardık hayatımızdan 44 günlüğüz bu arada ☺️
Ozgunnc Biz 3. Ayda yaşadık tam bir ay sürdü, ayakta sallayarak emzirdim, karanlık odada , bir de uyumaya doğru, bu şekilde çıldırarak emdi, ama hala çok hevesli değil 8.5 aylık olduk, sakın başka birşey verme, sütün çok geliyor da olabilir, o da etkiliymiş