KuzeyinAnnesii Kabızlık ve gaz için evolvia ac kullanıyorum fakat normaline ne zaman geçebilirim nutriproda 6 aya kadar kullanım yazıyor ama ac de bişey yazmıyor ne zaman bırakıp nutriye geçiş yapabilirim kullanan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz ?
NaimeYilmaz KuzeyinAnnesii ac gaz ve sindirim için diye biliyorum bu sıkıntılarınız gectımı ? Doktor kontrolunde bır sure deneyın ıstersenız dıgerını
Emine KuzeyinAnnesii gazımız çoktu bizde ac kullandık 2,5 aylıkken gaz problemi bitti bende kendiliğimden normaline geçtim
NaimeYilmaz KuzeyinAnnesii fayda edıyormus gercekten ? Bızmde gaz kaka sorunumuz var ama normal evolvıa kullanıyoruz gaz damlası ev zeytınyagıyla desteklıoruz.
KuzeyinAnnesii NaimeYilmaz gerçekden iyi gaz yapması bile rahatladı ama gaz bitmiyor 😂 beklicem demekki teşekkür ediyorum 😊
NaimeYilmaz KuzeyinAnnesii ne yaparsak yapalım bitmıcek aynı seylerı yapıo durcaz yapcak bse yok 😊 Ne kdr fıyatı acaba ? Kılo alımınıda desteklıyormu
KuzeyinAnnesii NaimeYilmaz kaça aldığımı hatırlamıyorum canım ama 45 civarıydı 400 gr sanırım ben emzik falan da aldığım için toplu fiyat olunca sadeonu hatırlamıyorum eczanelerde buda pek olmuyor ama depolardan getittiriyorum ben mamadan çok memnunum gaz damlaları kullanıyorum ama bu kadar rahatlatmıyordu ne yalan söyleyim Bu mamadan beri rahatız kabızlık oldum olası çeker benim oğlum az buçuk onda da rahatlama var en azından 4 günü bulmuyoruz Allaha şükür
NaimeYilmaz KuzeyinAnnesii Biz zeytınyagı verdıgımızden şükür günlük yapıyor bendemı gecsem dıe dusundum aptamıl comfort sındırımı ıcın ıyıydı ama kılo alımını engelledı o yuzden kararsız kaldm kılosu iyimi ? Yanı olması gerektıgı gıbımı
KuzeyinAnnesii NaimeYilmaz valla bebeğim 2950 doğdu 2650 ye düşmüşdü şuan 48 günlüğüz 4 bucuk kilo doktorum çok çok iyi demişdi hem emzirdim hem mama destekli gittim daha sonra sadece hep emzirip geceleri bir kere mama verdim kilo alımından memnunum Allahıma şükür ben tavsye ederim
NaimeYilmaz KuzeyinAnnesii normalde 4090 olması gerekıyor maşallah guzel kılosu bızımde hep olması gereken cıkıyor 200-400 gr fazla olsun ıstıyorum bende anne sutu veremıorm bunyesı dırenclı olsun dıe ama 🤷♀️
Emine MerveAkbs doğduktan sonra başladık kabızlık sorunu olduğunda mamasına 1 çay kaşığı koyuyorduk ama oda bağırsaklara bağışıklık yaptığı için çok fazla verme demişti hemşire
NaimeYilmaz MerveAkbs 1 haftalıkken basladık sabah 1 cay kasıgı aksam 1 cay kasıgı aksamları mamasına katıorm sabahları dırek ıcırıyorum . Sızma ama doktor baska kullanma dedı