Burcuneyt Anneler kocaelide sünnet doktoru yardim hangi doktor iyidir tecrubeli olan varsa lutfen yazabilirmi kocaelide kimseyi tanimiyoruz :(
Ceydakoruc Burcuneyt bende kocaelide yaşıyorum izmit ilçesinde alikahya kadın doğum ve çocuk hastanesi var kardeşim kuzenlerim orda sünnet oldu çokta memnun herkes
Umeyr_0Z Burcuneyt Kocaeli özel ilgi hastanesinde atilla Öztürk sanırım soyadını pek hatırlamıyorum ama iki çoçuğumu da o Sünnet ettirdi hemde anne babanın girmesine izin veriliyor çok memnun kaldık iyi bi doktor
Umeyr_0Z Burcuneyt hem fiyatı uygun hem de ilgililer girebiliyorsun en azından diğer hastaneler Sünnet ettirirken içeriye almıyorlar kötü oluyor
Burcuneyt Umeyr_0Z çok tesekkurederim bizde arastirdik orayi bulduk mehmet atilla yapicak sunneti insallah bizde memnun kaliriz
Umeyr_0Z Burcuneyt biz memnun kaldık inş da sizde memnun kalırsınız ☺️Korkmayın işini çok iyi yapıyor eli çok yatkın
Umeyr_0Z Burcuneyt sadece bi gün ağlıyo ondan sonraki gün hiç ağlamıyor biz üç aylıkken yaptık hiç bi sıkıntı yaşamadık sizinki kaç yaşında ☺️