minikfare Merhaba sevgili anneler.bebeğim 51 günlük doğduğundan beri bi türlü uyutamıyoruz hem sabah hem akşam gün boyu ayakta.ne kucakta ne beşikte uyutamıyoruz bi türlü kolik bebek.Ancak çarşafın arasına koyup sallayınca susuyor ve bi türlü uyutamıyoruz ona rağmen hep bölük pörçük uykuları.çarşafla sallayınca 2 saat sallıyoruz kollarımız koptu artık.internette bebek hamağı gördüm kullanan memnun kalan var mı?işe yarar mı?benim gibi yaşayan varsa önerilerini bekliyorum?biz normalde park beşik kullanıyoruz onda sallıyoruz ama asla onda uyumuyor ve durmuyor .bebek hamağı kullanan önerisi olan memnun kalan varsa yorumlarınızı bekliyorum artık evde uykusuzluktan ayakta duracak kimse yok hepimiz bitik haldeyiz🙏🙏🙏
Thanim minikfare hamak kullandim cok da memnunnum fakat hamaksiz uyuyamayan bir bebege dondu simdi de ne olsa da hamak olmadan uyusa diyorum 😂 bliss in hamagini almistim
Muhammedyusuf minikfare canım daha kolay bir yol söyleyim sana .. ;) çingene beşiği yap bak internetten . Al bi tane çamaşır ipi ortasına da bez yap hani pikniklerde olur ya al sana beşik hamak tan iyi aynı çarşaf arasında sallanır gibi😂 resim atmayı bilsem atarım örnek
Durununannesi_ minikfare evet , benimki de kolik bebekti , 3 ay sürdü, hep salladık senin yazdığın gibi. Hamak aldım, evet , işe yaradı.
ealimother minikfare 4 ay kucağımda uyuttum kollarım ağrıyordu yerine koysam anında uyanırdı 1 ayakta salladım ayaklarım ikisi de daha önce kırıldığı için dayanamadım ve bıraktığım an uyanıyordu hamak aldım 5 aydır aşırı rahatım Civilim mağazasının hamağıymış biz üretici firmadan almıştım kozmetik hatalı çizikli olanları falan 75 liraydı arada düşünce letgodan satıyormuşlar şimdi içine koyunca uykusu varsa hayatta mızırdanmadan 5 dakkada uyur gündüzleri bir saat içinde sonra emmek ister bir saat yanımda olacak şekilde 2 saat 2 uyku yapar gecede onda uyur sonra yanıma alırım çukur olması daha iyi oluyor anne karnı hissi ve fazla hareket alanı olmadığından kendini uyandıramıyor şimdi dönmeye başladığından gece uykusuna geçtiğimizde alıyorum bu aralar yüz üstü yatmayı daha çok sevdiği için evet onda da sallıyoruz kendileri uyusa daha iyi ama en azından sallarken ekstra yorulmuyor insan
minikfare Thanim bende bliss in hamağını beğendim elimizde sallamaktan çok yorulduk artık kaç gündür doğdu dürüst kimse uyumadı iyice yorulduk artık napcağımjzı şaşırdık
Hara Şuan sende kendimi gördüm bizde 72 günlük olduk evin 2 odasının duvarını deldim çingene salıncağı yaptım ama aklıma tüküreyim şimdi asla dışarda uyumuyor iyice bağımlısı oldu çok bunalıyorum gece bile uyansa onu arıyor acilen yatağına alıştırmam lazım ama nasıl
minikfare Hara valla tek sustuğu yer çarşafın arası.anca çarşafla sallayınca susuyor onda da doğru düzgün uyumuyor iki saat sallıyoruz evde .çok yorulduk artık
ealimother minikfare ahşap bizim model bilmiyorum ama bize civilim mağazasına üretim yaptıklarını söylemişlerdi normal bu çukur olanlanlar 25 kg kadar da taşıdığını biliyorum çukur iyi oluyor dediğim gibi başlarda anne karnı hissi ve hareket edememe şuanda da mesela oğlum dönüp ayaklansada düşmedi hiç içinden şükür o açıdan da iyi ama demir ayaklar da sağlam olabilir bana göre gidip test edebilirsiniz mağazadan gerçi taşıma olarak hepsine aynı kg yazıyor
minikfare 5806derya bilinenin tavanı alçıdan tutmaz diye tavandan asılan model düşünmüyoruz onlar beton tavanlar için uygunmuş.portatif olanlardan almayı düşünüyoruz .teşekkr ederim canım
minikfare 5806derya bebeği yatırdığında zeminine düzleştirecek bişey koyuyormusun?yatırdığında bebek içine gömülürse omurgasına zarar verir mi?