Deletedmom23113 Sennha oh süper tam istediğim cevaplar ve aklımdakiler , çoooooook teşekkür ederim 💐💐💐💐
Deletedmom23113 Sennha birşey soracağım mama sandalyesinden memnun musunuz ? Bu markayı da çok duydum ama max taşıma ağırlığı çok düşük değil mi , ilerde sorun olmuyor mu 😊
Sennha Deletedmom23113 canım benim bebeğim şuan da 16 aylık ve 12 kilo taşıma kapasitesi 16 kilo galiba zaten 1 yıl sonra kardeşi kullanıcak bizim mama sandalyesini o yönden bizde sıkıntı olmadı ama tabi daha sağlam taşıması olabilen bişey daha iyi olur
Deletedmom23113 Sennha evet doğru diyorsunuz bu yüzden bana ikea antilop önerdiler , sanırım öyle yapacağım , teşekkür ederim canım tekrar 💚
Deletedmom388 Deletedmom23113 Vakumlu tabak ve Kaseler Silikon kaşıklar ve kaşık kutusu meyve emziği cam rende Termos silikon ve normal önlük Alıştırma bardağı (su için) Mama saklama kabı Mama sandalyesi Joie Mimzy Lx Weewell in buharlı pişiricisini de almayı düşünüyorum Petit Chef ama henüz almadım çok amaçlı olduğu için beğendim.Saydıklarımın hepsini e bebekten aldım.Gereksiz hiçbir şey almadım abartmadan gerekli her şeyi temin ettim😊🌸
rengimdeniz Anneler gayet faydalı bilgiler vermiş, bir kısmını not aldım. Bizim ek gıda geçiş sürecine biraz daha var ama ufaktan hazırlıklara önlük alarak başladım😅
rengimdeniz Deletedmom23113 teşekkür ederim😊 Umarım tüm bebekler bu süreci güzel karşılar, annelerini yormayarak ve bol iştahla 🥕🥦🥔🥑
Minakanne ErvaKoc Tencereye az su koyup aparatı içine yerleştiriyoruz sebzeleri aparatın içine suya deymice su kaynadikca sebzeler yumusicak
Mina181019 Miniço mama sansalyesi, avent mama kaşığı, avent alıştırma bardağı, mycey meyve-sebze emziği , cam rende mama önlüklerimiz de zaten vardı 8 aylık oldu bebeğim iki aydır bunları kullanıyoruz memnunuz :)