DeSeRtRaiN Mucizemveben90 bliss alma. İçi düz olan hamamlar dan al canım. Bliss te cocuk içine gömülüyor. Ona muhakkak dikkat et.
SeverusSnape Mucizemveben90 bliss ahşap hamaktan aldık, vidalarından bazen ses çıkıyor yağlamak gerekiyor ondan sonra ses kesiliyor. Gayet sağlam ve kullanışlı. Biz de battaniyede sallayarak uyutuyorduk son zamanlarda, hamak kurtarıcımız oldu.
Mucizemveben90 Deletedmom331 gevşeme ses Çıkarma sorunu yok dımı benımkıde uyumaz sureklı ama yalnız bakıyorum bır kere bıle uyusa gunde yeter
DeSeRtRaiN Mucizemveben90 attım canım bak o tarz al. İçi düz hamak beşik yaz uyhunları da var. Bebeğin heryerinş sarınca daha iyi oluyor. Bende var ama öyle Bi yerden aldım markası falan yok. 3.aydan 14 aylık oldu kullanıyorum. Büyüdü hatta olmadı bliss aldım elimde patladı.
SeverusSnape Mucizemveben90 kurulumu kolay, eşim 10 dakikada kurdu. Yalnız odadan odaya taşımak biraz zor olabiliyor. Ağır diyemem ama çok hafifte değil bi de ayakları yüzünden kapıdan geçmesi zorlaşabilir. Oda içinde her şeye sürüklüyorum kızım kucağımdayken.
Mucizemveben90 SeverusSnape çok teşekkür ederim bazen şehir degısıkliği yapıyoruz aıle büyüklerinin yanına ondan sordum