Dilanmutluayy Kızlar merhaba sağlık ocağından verilen ücretsiz d vitaminleri diş çürütüyor diyorlar ve veren kişilerin çocuklarına baktığımda gerçekten de çürük. Siz ne diyorsunuz sizce kullanmalımıyım çok kararsızım.
Momsbabyy Dilanmutluayy Öyle mi ilk defa duyuyorum. Bence size kalmış kullanıp kullanmamak öyleyse cidden. Ben kullanıyorum çünkü gerekli bir vitamin canım
Tatliskooo Dilanmutluayy bize doktorumuz sağlıkocapının verdiği hiçbirşeyi kullanma içeriği temiz değil dedi zira Kargo bekleyene kadar kullanmıştım 1 hafta dehşet bi gaz ve kabızkık olmumtu . Ocean ya da wellcare kullanın . Biz ocean d3 kullanıyoruz 1 dış yetiyor çok da pratik
Alim20 Dilanmutluayy içinde paraben var eğer maddi olarak zor olmayacaksa kendiniz alın onu kullanmayın❤️Wellcare önermişti bizim doktorumuz fiyatı da daha bugün aldım kargo dahil 25 lira. 2 aydan fazla gidiyor.
adastra Dilanmutluayy D vitamini için değil ama demir ilacı için bunu söyledi doktor, çözüm olarak da ilaçtan hemen sonra biraz su ver ağızda kalmasın dedi. Siz de öyle yapabilirsiniz
Deletedmom_50 Tatliskooo Biz dd ocean kullanıyoruz günde 3 damla, ama fısfıs aparatını kullanmadım hiç damlalıkla veriyorum. Bir fıs kaç damlaya tekabül ediyor biliyor musunuz?
GKBR2 Ben sağlık ocağının verdiği ne d vitaminini ne de kan ilacını kullandım. D vitamini olarak ocean kullanıyorum çok pratik hem. Kan ilacının içinde de paraben var o yüzden kullanmadım. Doktorumda tavsiye etmemişti zaten.
Adakusu GKBR2 kan ilaci kendiniz icin mi bebeginiz icin mi ,bebek icin sadece d vitamini kullaniyorum da.
Mnli Dilanmutluayy diş çürütmeyi duymadım ama içinde paraben olduğu için daha temiz içerikli olan ocean markasını kullanıyorum
Deryadenizalya Dilanmutluayy ben 1 ay kullandim hiçte içeriğini arastirmamistim gaz ve kabız yapti yawrum 1 ay hafta da 1 yapti kakasini. Icerigini araştırınca cok kizdim kendime. Şimdi Ocean kullanıyorum çok memnunum.
HonKiPonKiDoNiNo Zaten kullanmayin onu cocukta huzursuzluk ve gaz yapiyor.. kesinlikle kullanmadim bedava verilen seylere asla guvenmiyorum icerikleri hep bi sorunlu.. Wellcare vitamin D kullaniyoruz sorun yasamadik..
Deletedmom_50 Dilanmutluayy Ben kullanmıyorum. Çok katkı maddesi var içinde. Doktorumuzun önerdiği bir damla vardı, onu kullanıyoruz. Katkısız ve bebekler için daha uygun. İçim daha rahat.
kaansmom Deletedmom_50 aynı oluyor canım bende fısfıs şeklinde kullanıyordum raha rahat oluyor bu aldığım bozuk çıktı damlatıyorum şimdi
Tatliskooo Deletedmom_50 1 fıs 3 damla ediyor . Yani ikisi de 400 uı. Sprey olması çok pratik bence biz çok memnunuz yatır ağzına dök falan uğraştırıyordu
demetdiyebiri35 Dilanmutluayy o bide çok gaz yapıyor ben bir kere verdim bidaha tövbe ettim. daha önce baska forumda yazmışlardı gaz yapıyor diye gerçekten de öyle .. ocean kullanıyorım ben
Emly Dilanmutluayy ben saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullanmiyorum ocean kullaniyorum ama doktorumuz fisfisi direkt cope at damla olan basligi kullan dedi ve cok severek iciyor oglum