Sahreyldrm deryata bebe biskuvisini nasıl yapıyorsunuz? Çok fazla tarif var karar veremedim ben sizin tarifinizi alsam
deryata Sahreyldrm youtube da iki anne bir mutfak isimli kanaldan aldım tarifini sizde oradan bakabilirsiniz. çok güzel farklı şeylerinde tarifini veriyorlar
Neib Bravewomen önce labne peyniriyle başladım birkaç gün sonra lor verdim bu aralarda az yağlı tuzsuz beyaz peynir veriyorum
Eylulum20 Bravewomen hmm benim bebeğim bu tarz karışımları çok yemedi sadece 6. Ayında :) midesini bulandırdı hep. O yüzden hep haşlayıp eline verdim öyle öyle alıştık artık herşeyi ayrı ayrı kendisi yiyor.
Erencinarinannesi Eylulum20 yarım kabak rendeledim içine bir yemek kaşığı labne koydum bebeğim henüz yaşına girmediği için 1 yumurta sarısı birazcık tam buğday unu 1 kaşık yoğurt zeytinyağında kızarttım çok severek yedi tabi hepsini bitirmedi ama sevdi bende ilk kez denedim
Bravewomen Eylulum20 bende 1 ay sonra eline herseyi vermeyi dusunuyorum. suan verdigimde dusuruyor ustunu batiriyor. Simdilik eline ekmek veriyorum birde muz tabi gozum ustunde oluyor
Eylulum20 Erencinarinannesi Sayende ilk defa mücver yaptık. İçine farklı olarak lor peyniri taze soğan ve maydanoz koydum . Bebeğim çok sevdi canım 😇 Tekrar teşekkürler 😇
Eylulum20 Bravewomen en uygun zamana annesi olarak siz karar verirsiniz tabi 😇 benim bebeğim hala her tarafı batırıyor. Her beslenmede üstünüz başımız batıyor 😀
Fatma06 Eylulum20 bugunku menumuzde patates kizartmasi,muzlu cevizli pankek,suzme peynir,labne peyniri,tereyag ve pekmez bu arada 14 ayligiz 😘
Zeyno111 Eylulum20 Afiyet olsun miniğe 😍Bizde de 8aylığız peynir altı suyuyla lorlu 1 yumurta sarısından omlet + çeyrek avokado + 1 tatlı kaşığı labne + yarım ceviz 😅
Eylulum20 Zeyno111 teşekkür ederim size de afiyet olsun 😇 biz de bu sabah peynirli omlet ve cevizli avokado yedik hemen hemen aynıymış☺️