Destinax Seyma16 uyumayınca uyumuyorlar benimkide öyle uykusu yoksa asla saç kurutmayı uzaktan yüzüne tutun biraz kucagınızda gezdirin sonra tekrar deneyin saç kururtmayı emzırın saç kurutmada acık dursun
Canansena Seyma16 elektirik süpürgesi sesi dinlemekten benim başım ağrıdı uykum geldi benim kızda hala tık yok olmadımı olmuyor demekki 🤦♀️
Habis07 Bende uyanıgım canım dalamıyoruz b türlü cok kıvranıuır goz kapalı ama :( bende yatamıyorm sabah uykusuzluktan bayılcskdım artık
Samiye Bizde oyleyiz tüm gün uyuyor gece uyumuyor ilk 40 gun neler cektim bilseniz şimdi 2 bucuk aylik olduk daha yatak yuzu gormedim gündüz uyutmayayim diyorum bu sefrr agliyo ne gece uyuyo nede gunduz inatlasiyor benimle. Kolik bebekse bide isimiz cok zor.... Simdi memede uyudu cikinca uyaacaak 😭
Hzl Benim bebeğimde uyumuyor emzirmekten ve uykusuzliktan tansiyonum dustu sanirim ne lavaboya ne mutfaga gidebiliyorum 😭
yuksel07 yzune nefes alabilce sekilde battaniye örtn emzik veriyosanzda bir kere calpol a batirip verin..oyle sallayn uyur ozellikle battaniye altnda karanlkta dalp gdiyolar ama emzigi sirin bseye batrn
Selim2011 Emrevildan benimkide aynısını yapıyordu akşam 9 dan beri uyanık yeni uyudu karnına 4-5 defa havlu ısıtıp koydum hemen uyudu
Nnur Her akşam bunları yaşıyoruz evet dedğiniz gibi uyumasını geçtim ağlamasa kendine eziyet ediyor. Yapıyorum kurutma makinesi bi süre susuyor tekrar başlıyor. Başlarda uyuyordu bile onla artk tınlamıyor