Canselkursunn Kizim bir bucuk aylik ve grip oldu serum fizyolojik uyguluyorum ama cok korkuyor baska ne deneyebilirim rahatlamasi icin 😣
Kubra16 Canselkursunn dr a bi gösterseydin canım benimki de 40ı çıktığında olmıstu dr a götürdüm aferin surup verdi
Elff Canselkursunn 7 ay 23 günlük normalde günde üç dört kez hapşırır ama bugun baya çok hapşırdı şimdide burnu akıyor az önce otururken burnundan şıp diye aşşağıya bi damla aktı Gül gül öldüm 🤪 bizde hastalanıyoruz maalesef 😏
Obsesifk Canselkursunn gripse neden hastaneye yada sağlık ocağına götürmüyorsunuz bence yarın hastane olmasa da sağlık ocağına götürün ciğerlerine inerse daha kötğ olur. Geçmiş olsun.
Oslemm Canselkursunn ezcane bi anternatşf değil kuzum temizledim sanırsın broşları iyice kapanır en kısa süre de götür derim ben daha sağlıklı hareket etmiş olursun
Ervam Benimde bebeğim 15 günlük oldu hastahaneye yatışımızı yaptılar bronşları tıkanmıştı içim parçalanıyo cumartesiden beridir hastahanedeyiz😣
Canselkursunn Elff cok kotü oluyor zor nefes aliyor yavrum insallah olmazsiniz keşke bizimkide oyle aksa 😄