Aselinannesiiii kızım 4 gündür ishal boş bez geçmiyor doktora yazdım probiyotik şase verdi gecmesse gelirsin dedi kimi dis zaman olur böyle diyo 9 aylığız ama korkuyorum kac gündür üşütme ishali bu kadar uzun surer mi anlamadim gitti iyi gelen ne var bildiginiz
iki_erkekannesi31 Aselinannesiiii benimkide öyle. Günde 3 kezin altına düşmüyo ve çok akışkan. İlk kez böyle oluyor. Üst dişleri çok zorluyor bizi. Ben hergün muz yediriyorum. Patates yedirebilirsin
elmaliturta Aselinannesiiii bol bol yoğurt ayran tüketsin dün gittik aynı şikayetle. Ornek alıp baktılar temiz çıktı. Doktorumuz bakteri vs olmayan ishal daha uzun sürer korkmayın dedi sıvı alımına dikkat edin diye uyardı.
Bkt10 Aselinannesiiii benim oğlumda 1 yaşında diş çıkartıyor azılar geliyor sanırım neredeyse 1.5 hafta ishal oldu korkmayın diş hazırlığı
iki_erkekannesi31 Aselinannesiiii bizimki bi haftayı geçti. Ama bazen normal yapıyo bazen çok sulu. Sen hergün muz yedirmeye çalış ishale en iyi gelen muz. Ve bol su içir. Bardakla içmiyorsa pipetle içir öyle daha çok hoşlarına gidiyor