Tbg Merhabalar bebekleriniz için kullananlar önerir mi, doktorlar tavsiye ediyormu bu ay ki kontrolde soracağım, ne zaman kullanmaya başlanmalı bebeğim beş aylık olcak
Sblsrgnsn Tbg ben 5aylikken kullanmya baslamistim doktora hic sormadim bi bilgim yok O konuda ama biz cok faydasini gorduk 7.ayda desteksiz oturmaya basladi zaten
Sahreyldrm Tbg ben 5 aylıkken aldım şuan 6 ay 25 günlük kendisi 5 dakikaya kadar oturabiliyor bi iş yapıyorsam yanıma onunla oturttum çok seviyordu ama artık içinden çıkmaya başladı ben de kullanmıyorum
Miray00 Tbg bizde 5 aylıkken başladık doktor tavsiyesiyle tok karnına 35 dakika oturuyoruz bizim kullandığımız ürün fısher price oturma koltuğu ama sanırım türkiyede satışı yok kullandıgımız üründen çok memnunuz yurtdışında bu ürünü 3 aylıkken kullanmaya başlıyorlar 🤷🏻♀️
Tbg Sblsrgnsn çok teşekkür ederim bilgi için💐 yani ilk bebeğimiz almayı düşünüyoruz belki bir zararı var mıdır diye öğrenmek istedim
Sblsrgnsn Tbg bi zarari yokoyle yurutec gubi bisey degil yani onu almasaniz bile oturtup kenarlarina yastik koyacaksiniz devrilmesin diye ayni sey daha pratik iciniz rahst olsun bi sikintisi yok cok faydasni görürsünüz
ZeynoEce Tbg ya hiç gerek yok aslında ufak minderlerle destekleyebilirsin ben almadm hep minderle destekledim sonra oyuncaklarına uzanmaya çalışsrı hareketlendi . Bebeyatmazda çıcuk çakılı kalıyo bence