Elifnazannesi04 Kızm 9aylık ve alerjik egzama oldu cok caresizim pazartesiye randevu verdiler anca her tarafı kırmızı kasınıyo cok üzülüyorum doktor bi krem vermişti onu kullancam artk pazartesiye kadar
Misskokulum Elifnazannesi04 bol bol nemlendirmek tek çare bizde de var yanaklarında maalesef ara ara sönüp tekrar kızarıyor çok geçmiş olsun 🌹
37inci Elifnazannesi04 bizdede egzama cat 3 aylıkken olmustu suan 11 aylık arada cıkıyo sonuyo ama tam anlamıyla da bitmıyo günü birlik banyo yaptıyorum bebek yagi kullanıyorız nemlenmesi icin bol su iciyorum egzama cıktıgı vakit lasyon ve kremlerini kullanıyorım yediklerini dikkat edıyoruz gecmiş olsun rabbim tüm bebeklerimize şifa versin
Defne93 Elifnazannesi04 çook geçmiş olsun. Benimle kızımın yüzünde vardı 2 aylıkken yakalandık bu illete. Çocuk doktoru bepantol ve mustela önermişti ama sürdükçe daha çok kızardı ve yanmıştı bebeğim. Sağlık ocağındaki doktor kortizonlu bi krem verdi iki kere kullandık geçti şükür. Ara ara gene çıkıyor ince bi tabaka halinde sürüyorum gidiyor. İnşallah bir an önce kurtulursunuz sizde. Bebişler hep iyi olsun..
Elifnazannesi04 Misskokulum sagolun kızımında yanaklarında baslamıstı doktor ilac verdi cok şükür yayılmadı dedim ama vucuduna da yayıldı
Elifnazannesi04 37inci aminnn insallahh ya bende hergün banyo yaptırıyorum cok huysuz oldu ya hep aglıyo neler yedırıyorsunz neler yedirmıyorsunuz
lionyez Merhabalar, Bilgi verir misin nasıl oluyor egzama . Benim oğlumda bir kaç gündür kaşınıyor sinek ısırığı gibi y kızarıklık var oyle bir şey mi
Elifnazannesi04 lionyez merhaba valla kızarıklar oluyo sıvılce gibi yanakta karnında bileklerde faln oluyo boynunda
Elifnazannesi04 lionyez allah şifa versin insallah bebişlerimize ya bnmki cokk huysuzzlastı hiç durmuyo
Klfteb Elifnazannesi04 mustela stelatopia serisi sampuan ve losyonu cok rahatlatıyor bizde ise yaradı