bossbabysmom Yogurdu cok seviyor ama yogurt yedigi zaman butun gece gazdan uyuyamiyor faydali da bir sey.. var mi benm gbi olan? Ne yapmam lazm?
Glcem bossbabysmom benim bebeğimede yaptı.şuan 7 buçuk aylık. 4. Ayındayken laktoz intoleransı olduğunu öğrendim damla kullandım. Artık ben tüketince birşey olmuyor. Ama bebeğim tüketince gaz yapıyor. Başına gelen var mı acaba. Damla mı kullanmalıyım
Elvin08 bossbabysmom yoğurt gaz yapar bu olağan bir durum.Evet çokta faydalı .Direkt verdiğinizde çok sorun yaşıyorsanız yoğrt çorbası olarak vermeyi deneyin üzerine azıcık bane ve kekik ataranız gazı da giderir hem
Hunili bossbabysmom yoğurdu kendiniz yapın ama market yoğurdu gibi olmasın tadı biraz daha süt tadı olsun hafif tatlı oluyor öyle olunca, bu şekilde daha az fermante olmuş oluyor ve içindeki laktoz oranı düşük kalıyor.
Glcem bossbabysmom laktoz sütte bulunan şeker. Bazı bebekler bu şekeri sindiremiyor. Gaz ishal hazımsızlık falan yapıyor. Kaka testi yaptırmıştım o şekilde öğrendim
Bsrakrdg Benim oğlum kolik bir bebekti ve hala devam ediyor bazı yiyeceklerde yoğurdu özellikle kendiniz yapın ve çok az kimyon koyabilirsiniz ben bol bol rezene içirerek atlattım damlalar vs çare etmedi gaz yapıcı birşey yiyorsa rezene tüketebilir