1mom1baby Zeynepnazinannesi bu ay 10 gün kullandık memnun kaldım ters bi durum gözlemlemedim gün içinde her zamanki gibiydi yatmadan 40 dk önce verdim uyku getirmiyor uykuya dalmasını kolaylaştırıyor rahat uyuyor bıraktıktan sonra bir kere zor daldı 2 kere gece kalktı ama kullanmadan önceki gibi değil ve damlaya aldığım halde çekingen yaklaştığım için 5 damla içirmiştim hızlı aktığı zaman 2 3 damla fazla kaçtığı olmuştur bu arada benimki 27 aylık eğer sizinki küçükse henüz çıkmayan dişleri varsa malum diş zamanıda uyku sorun oluyor o zaman işe yaramayabilir benimkinin tek sorunu sebepsiz yere uykuydu
Zeynepnazinannesi 1mom1baby Benim kızım 18 aylık ve neredeyse hiç uyumuyor yani 1 gibi yatıyor sonra saat başı kalkıyor sallıyorum gözler kapalı kıpır kıpır artık dişlerimi sıkmaktan yoruldum doğdu doğalı problemli uykusu 🤦♀️
1mom1baby pilavustutavuk 70 liraydi sanırım eşim almıştı içinde papatya melisa ıhlamur kıvam artırıcı asit düzenleyici falan var ilac degil takviyedir yazıyor ama şimdi farkettim postta yazan bay bay forte benim kullandigimda bay bay night yazıyor
1mom1baby Zeynepnazinannesi benim kızım gibi işin enteresan tarafı benimki daha küçükken düzenli uyurdu erken kalksa bile yine geç yatardi ama hemen dalardi deliksiz uyurdu bi diş döneminde 3 ay uyumadigi olmuştu şimdi hiç fiziksel bi sorun yok kıpır kıpır yoruluyoda ama uyku vakti felaket uykusu oluyo ama direniyo uyuduğu zaman sürekli uyaniyo ve uyuma anında ağlıyo tekmeler atıyo kendine zarar veriyo her şeyi yaptım olmadı ikimizde yıprandık son çare olarak damla aldım işe yaradı ve yeni farkettim siz bay bay forte sormussunuz benim kullandığım bay bay night bu damlanin bikac çeşidi var ayına uygun olan veriliyor aslında bu yorumu saatler önce yazacaktım ama anca fırsat buldum 😄
Asyas Zeynepnazinannesi merhaba bu şuruptan aldınız mı bende aynı sorunu yaşıyorum ve artık delirmek üzereyim 😭
cavidan 1mom1baby bay bay night’in eski adı bay bay forte. ikisi de aynı ürün. Eczacıdan öğrendim. BEn de kullandım, kendimde de kullandım hatta özellikle deprem zamanı ve pandeminin en başlarında. İlaç değil aynen bitkisel ve temiz bir içerik. Bağımlılık yapmıyor. Vücudun sirkadiyen ritmini düzenliyor. Uyku ilacı gibi uyuşturmuyor. Uyumaya destek diyebiliriz yani.
Asyas Zeynepnazinannesi hala devam. O zaman sizin de sorun bende açamadım bi türlü cesaret edip şimdi 2 gün önce doktorumuza gittim uyumuyor bir senedir dedim tahlil falan yaptı herseyi bizde enfeksiyon var asıl o sebeble gitmiştik enfeksiyon var dedi uyku için birsey demedi 😒 ama bi şurup yazdı yine sanırım o uyku icin on demeyeceğim
cavidan Asyas ben de olsam surup kullanmazdım. eski adıyla bay bay forte, yeni adıyla bay bay night damla kullandım ben, 4 yaşında kızıma. Uyku saatleri düzene girdi ve uyku kalitesi arttı. Geceleri uyanmaları cok cok azaldı