[silindi] Kızlar bebeğim 6ay 12günlük. Hala kusması devam ediyor. Fışkırır tarzda değil ama mama yedikten sonra illaki 2 3defa kusuyor.kilosu da düşük. Ben normal bu bebek fazlasını çıkartır diyodum ama sizce normal mi doktora götürmelimiyim?
Elifhanim [silindi] bnmkide 4 aylik gunde 10 15 kere kusuo bazn fiskirtark gotrdm hc br seyi yok fazlasini kusuo doktor dedi
Ygll [silindi] benim oğlum doğduğu günden itibaren 8 aylık olana kadar şakır şakır bardaktan dökülür gibi kustu hep. Bir kaç doktora götürdüm herside normal bu bebek kusan Bi bebek yapacak bişey yok dedi. Öyle ki ağız bezı yerine havlu kullanıyordum kusunca düşünün öyle Bi kusma. Ama her bebek aynı değildir mutlaka uzman doktora Bi götürün.
ElifEslem [silindi] biz 3 aylığız 1 aylık olmadn beri öyle reflüsü var dedi doktor şuan ilaç kullanıyoruz fışkırmalar azaldı çok emince gazını çıkaramayınca yada beslendikten sonra sallanınca kusuyor ilacı kesince kuşaklı bilmiyorum ama şimdilik ilaç iyi geldi
Parlak240 [silindi] dogdundan beri kusuyor şimdi 6 aylık oldu azaldı ama hala illa mamadan sonra biraz kusuyor doktora götürüp tahlil ultrasona götürdüğümde zamanla azalicak demişlerdi azalıyor gitgide
Didem52miray Bizde 3ay 24gunluk olduk her emmeden sonra kusuyor ama normal süt, kesik değil fiskirtmiyo ama zaten az emiyo onuda kusuyo dr normal dedi bisey yok, ama ben rahat edemiyorum
ElifEslem Gul_23 motilium diye bir şurup onu veriyolar normalde bize birde pronat var ama doktora danışmadan almayın bizim enfeksiyon da vardı
Ygll Anka_ evet kendiliğinden geçti ama annem dedi ki hep sen de 8 ay kustun sana çekmiş derdi hep. Hani şimdi de kusuyo ama yani ben öncekinin yanında ona kusmak bile demem. Çok nadir azcık kusuyo şimdi.
Anka_ Ygll 5,5 aylık oğlum var hala kusuyor o yüzden merak ettim. Reflü dedi doktor gaviscon verdi umarım bizimki de geçer.
parsoglan19 [silindi] bazı bebeklerde reflü ağır seyredermis. bizim kusmalar 9.5 aylık olunca geçti. Kimisi yasindst geçiyormuş kimisi katı gıdaya tamamen adapte olunca, yani 7. Ayda. geçmiş olsun inşallah hemen geçer