Meltem53 Her aksam kan ter icinde kaliyoruz uyumamak izin direniyor. Arabada uyutmak son caremiz o da uyursa tabi. Benim gibi olan var mi? Gunduz uykusuna geçebiliyor
55eren55 Meltem53 benim bebeğimde 2 aylıkken öyleydi akşam olduğu zaman akla karayı seçerdim bebeğimde akşam oldu mu ağlaması durmaz ne gezmekten hoşlanırdı ne yatmaktan pilim bitiyordu artık o yatana kadar tek kaldığım zaman kara kara düşünürdüm
Meltem53 Tugcezeynep 10 aylik onceden duzenliydi. Cok uyuyan bi bebek deil gunduz de en fazla bir bir bucuk saat uyur
Meltem53 mom20 bu saatte uyudugu icin 10 gibi uyaniyor. Tekrar 12_1 gibi uyur. Sonra 4-5 gibi uyuyup en gec 6′da ayakta. Gece de cirpiniyor uyumamak icin
Livisim Benim Bebegimde 7 aylik dogdugundan beri hala dogru duzgun uyumuyor ne gecemiz var ne gunduzumuz. Ne zaman duzelir bilemiyorum gercekten cok zor bir durum 😴
Meftunbade Kuzum akşam uyku saatinde yıka bebisi yedir sonra mışıl mışıl uyur ben öyle yapmıştım uyku düzeni oldu
Hunili Meltem53 sabah mesela 15-20 dakika siz erkenden uyandırın öğlen uykusunda aynı oranda geriye çekerek bütün uykularını bu şekilde gün gün geriye çekmeye çalışın en azından daha makul bir saate birde akşam uykusundan önce en az üç saat uyuşmaması daha rahat olur
Meltem53 Nuryalcndag son iki aydir boyle. Dis tamam cikiyor da gunduz uykuya dalmasi bu kadar zor olmuyor. Gece yatmadigi icin mutfakta sofrayi bu saatte toplayacagim. Gece ucte anca ev isi yapip yatiyorum. Insanliktan ciktim sanirim 🙃
Nuryalcndag Meltem53 canım benimki azı çıkarıyor şu an mesela gündüz hiçbir sıkıntısı yok gülüyor oynuyor gece uykuya hem zor geçiyor çok ağlıyor uyusa da sürekli uyanıyor kıvranıyor,uyku kalitemiz yok sabah oluyor gene hiçbirşey yok
nursocum Meltem53 bebeğinize hemen bi rutin oluşturmalısınız bebekler rutinleri sever duştan sonra baya masaj yapın ve biraz uzun kalın banyoda yorulsun bak nasıl uyuyor hava sıcak her akşam yıkıyabilirsiniz ben öyle yapıyorum