Kutay09 öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz de anneliğiniz de. Kolostrum sağma makinesine çok zor gelir. Hatta gelmez bile denilebilir. Çok yoğun olduğu için. Bebeğiniz de emerken yorulabilir. Öncelikle lütfen pes etmeyin. Emzirmeden önce 5 dk boyunca makineyle sağım yapın. Süt gelmese bile sağın kolostrumu öne çekin ki bebeğiniz emerken çok zorlanmasın. Mutlaka 3 lt su için. Bebeğinizie maksimum 2 saatte bir memeyi verin. Emdikçe gelecek. Ben tam 25 gün emziremedim. Bebeğim tutmadı bi türlü. Ama annem, Allah binlerce kez razı olsun, pes etme annem, yavaş yavaş olacak annem, o daha küçük annem diye diye bebeğimi tutturdu Ve sütüm yoktu nerdeyse. Damla damla gelirdi sağım makinesine Ama emdikçe çoğaldı. Emdikçe arttı. Bestlak damla kullanabilirsiniz. Bebeğinizle ten tene teması arttırın. Kucağa alışır diyenleri dinlemeyin. Lütfen pes etmeyin ve kesinlikle benim sütüm var, sütüm şelale gibi akıyo gibi telkinlerde bulunun kendinize. Beyninizi kandırın. O öyle olduğu zannedecek ve süt üretimini arttıracak. Bizi de burdan bilgilendirin tekrar 🥰