Edaemralp Bugün farkettim oğlumun bir kolunda net bir şekilde yeni oluştu kilo aldıkça oldu ama diğer kolunda yok. Neden olur yada böyle olan var mı ?
Defnedilan34 Edaemralp benim kızımında bacağında var ama hiç bakmadım açıkçası neden olur diye bogum bi bacağında var diğerinde yok
Sinif177 Defnedilan34 korkutmak istemem ama bacakta boğum eşitsizliğinin altında başka nedenler yatıyor diye biliyorum. Araştırın isterseniz
Prensinannesii06 Defnedilan34 bacakta ki kalça çıkıklığı olunca eşitsizlik oluyormuş bir baktırın isterseniz
Edaemralp Defnedilan34 evet bacaktaki önemli bende öyle biliyorum ama kol için araştırdığımda hiçbir sonuç bulamadım
Defnedilan34 Sinif177 araştırdım farklı bi sıkıntıdan dolayı götürdüm doktora ultrason çektirdik hiç bi sıkıntımız yokmuş şükür
Defnedilan34 Prensinannesii06 2 ay önce ultrason çektirdim bi sıkıntımız dan dolayı herhangi bi sorununuz yoktu çok şükür 🥰
Leylaninannesi Bacaktaki boğum fazlalarında kalça ultrasonunda sıkıntı yoksa problem yok demişti doktor. Çoğu bebekte oluyor