Aslihn Kızlar annem ablam çocuğun başını tras et diyolar ama korkuyorum saçı da dokulmeye başladı saçları gür olmazmış sizce ne yapiyim gerçek mi bu tras etmesem gür olmaz mı
Berrinsoyagazi14 Aslihn ablamın saçını sıfıra vurmuşlar şimdi kafasında saç yok resmen olanda aşırı ince bu hurafe olsa ablamın olurdu 😁 Zaten daha çok küçük
Seda_123 Aslihn Traş edince saç gür olmaz canım benim millet tutturmuş traş edince gür çıkar diyor hiç alakası yok tamamen genetik bu gür çıkacak diye çocuğun saçını kesme yani
Aslihn Berrinsoyagazi14 bencede öylede çok usteliyolar bizi niye dinlemiyosun fln bu eski devir zor herşeye bişey buluyolar 😂
TugceAna Aslihn gürlükle Alakadı yok hiç bileye faydadı yok diyorlar ayrıca 8 aylık olana kadar bıngıldak kazanmadığı için kestirmeyi önermiyorlar yapma bence
Nurrcem Aslihn asla gerçek değil bizzat doktorumuz söyledi.. sakın böyle düşünüp kestirme bir gerçekliği yok oğlunun saçını uzat bağla istediğin gibi dedi
1prensannesi_ Aslihn küçük bebeğin saçı kesilmez diye duydum makas vs şeyler vurulmazmis nedenini bilmiyorum batıl inanç mi onuda bilmiyorum duydum sadece
Ebruea Aslihn sakal değil ki traş edince gürleşsin ben inanmıyorum. Bir defa traş edince gürleşecek iş değil bence. Bende kesmicem. Gürleşsin diye benim saçımı anneannem sürekli erkek saçı yaparmış hala kedi kuyruğu gibi ince bir saçım var 🤦♀️
Boncukoglus Aslihn Tamamen hurafe canım o saç kökten büyüyen bişe saçı sıfıra vursan da köküne hiçbi etkisi yokki onun gürleşsin. Saç tamamen yapısal bişey ne yaparsan yap gürse gür ince telliyse ince telli kalır. Boşuna yaptırtma bence