Yasemin58 Kızlar bebeğim 3 aylık ama gündüzleri toplasan 1 saat uyuyor akşamda 9 da uyuyor ben içsem yada bebeğin içirsem 1 çay kaşığı fayda eder mi anason çayı felan?
Aslihn Yasemin58 ben rezene içiyordum çok rahat ediyodu ama gecen burda gördüm çok zararliymis bilmiyorum anasonda zararlı mı
Nenvarkuzum Yasemin58 gece uykusu nasıl bebeğinizin 9 da uyuyor demişsiniz sabaha kadar uyuyor mu yoksa gecede ayaktamısınız?
Yasemin58 Nenvarkuzum gece 2 defa emiyor canim sabah 6 altıda uyanıyor öyle böyle pispisliya pispisliya 8 e kadar uyutmaya çalışıyorum ama gündüzleri uykusu var ama geçiş yapamıyor bi türlü çok yıpratıcı cok🤦♀️
nursocum Yasemin58 benimki de öyleydi meğer sıcaktan uyumuyormuş klimayı açtım gündüz uykusu eskiye döndü
Nenvarkuzum Yasemin58 9 da uyuyor 8 de uyanıyor bence normal gün içindede artık günaşırı uyumasını çok beklemeyin artık toplam 13-15 saat uyuyor varsayarsak bence normal geliyo bana oda bi insan sonuçta ne kadar uyuyabilirki
Yasemin58 Nenvarkuzum eltiminde var 4 aylik ama gece gayet güzel uyuyor 2 saatte bir ozeniyorum gerçekten gunduzde gecede gayet güzel maşallah,darısı bana🤦♀️
Nenvarkuzum Bide bebeklerin belirli bi atak dönemleri oluyor belki o dönemde olabilirsiniz onun içinde uyumuyor olabilir
Nenvarkuzum Yasemin58 inşallah ☺️ Ama bitki çayı falan içirmeyin bence her bebeğin gelişimi farklı çünkü
Gulsahagah Yasemin58 siz için bebeğe ilk altı ay başka bişey vermeyin. Rabbim onun uykularını da beslenmesini de ayarlıyor. Her bebek bir değil