Candyy Merhaba anneler benin kızım 3.110 dogdu sleepy 1 numara bez kullanıyoruz 38 günlük en son da 4.300 dü şuan kaç numara bez kullanmalıyız kafam karıştıda bıraz
Yasmin26 Candyy kullandıgınz bezlerin üstünde kac kilo aralıgında kullanılan bez numarası yazıyor ona bakıp bez numarası büyültebilirsiniz
Ssultannn Candyy canım bende sleepy kullanıyorum zaten her bezin üstünde kaç kilo aralığında kullanılması gerektiği yazıyor bakarak alabilirsin
rumeysarikaya0958 Candyy bende sleeyp natural kullanıyorum bebeğim 35 günlük 4.400 gramdı en son ben 2 numarayı bitirdim bugün 3 numara aldım bebeğimin bacaklarını kesiyordu lastikleri
GamzeAlpino 2 numaraya gecmen gerek Bebeğim şu anda 5 kilo 3 numara kullaniyoruz sleepy bezler biraz ufak kalipli.
Duygui Ben valla kilo falan bakmıyorum bebeğimi sıkıyorsa hemen bir büyüğünü alıyorum. Hem erkek geceleri bazen çişi dısarı çıkarıyor diye birazda büyük kullanıyorum
Betull28 Bende slepy kullanıyorum bebeğe küçük gibiydi 2 ye geçtim şimdi 5 kılo olduk yarım paketımı bitirip 3 e geccem