Elfida-10 Ssusam ben yaptırdım yaptırılması gerekiyor diye düşünüyorum arama butonuna rota aşısı yazarsanız bu postlardan milyonlarca var Bilgi alabilirsiniz
idil1990 Ssusam bende yaptirdim imkaniniz varsa sizde yaptirin bu roto virusune yakalanan cocuklar ani kilo kaybi yasiyor sivi kaybida oldugu icin hastahanede yatmak gerekiyor. Ama asiyi yaptirirsan evde hafif geciriyorsun
Hilerrr Ssusam Bugun yaptırdık bizde canım iki doz olanı yaptırmaz ilk doz yapıldı üç aylık ikinci doz beş aylıkken
Ececik07 Ssusam 329 TL aldım adı rotarix soğuk zincir aşısı eczaneden alıyorsunuz alır almaz ağızdan damlatıyorsunuz 2. Ay da yaptırdım 2. Doz da 4. Aya gelince yapılacak ateş falan bir şey yapmıyor
Elfida-10 Fatmanuraliatilla eczaneden eczaneye değişiyor tanıdık felan olursa daha ucuza verenlerde var özel doktor yapıyorsa farklı ücret ödeyen var
1yenianne Fatmanuraliatilla fiyatı değişmiyor iki çeşiti var rotarix ve rotateq diye rotarix 2 doz tek dozu 311 lira rotateq 3 doz o da 200 lü bir fiyat ben rotarix yaptırdım 2 doz olandan 3. Ay da ilk dozu 5. Ayda 2. Dozu yapıldı
1yenianne Fatmanuraliatilla o da aynı ishal için iki farklı çeşiti var sadece ama işlev aynı biri 2 doz biri 3 doz
Nurhayat1212 idil1990 evde yapmanizi tavsiye etmem adi ustunde rotavirus biraz yayilabiliyor kusma ihtimali yuksek bence aiz saglik ocaginda ve dokturunuz esligindw yapin kusar vs tekrar alirsiniz