Sibelemrehiranur Ve şehir dışı na cikabilirmiyiz ben pazar günü konyadan gaziantepe giticem bi sorun olurmu bilginiz varmı
Nenvarkuzum Sibelemrehiranur Ayın 20 sinde 9-15.00 arası yasak var sadece öbür hafta Cumartesi 9-15.00 arası Pazar 09.30-18.30 arası yasak var bu saatler dışında yasak yok
Aysegul1910 Sibelemrehiranur yanlış bilgilendirme yapmayın yasak yok sınav saatleri içerisinde kısıtlama var sadece.
miraninannesi18 Sibelemrehiranur izin almaniza gerek yok yasak sinirli saatler icerisinde o saatlerin disinda bir sorun olmaz .
anakraliceee @Sibelemrehiranur iki hafta sınav olduğu için yasak canım bu hafta cumartesi lise sınavı haftaya da iki gün üni sınavı için izin alirsan verirler bence
yigitalpinannesiii Deletedmom252 liclemek icin fırsat kolluyosunuz size de maşallah belki işi var belki hastaneye gidecek belki hastası var. Ceremesi sise mi düştü.
Sibelemrehiranur yigitalpinannesiii neden oturduğunuz yerde insanların günahını aliyorsunuz su 3 günlük dünyada allah herkesin kalbine göre versin nedim
Sibelemrehiranur Sibelemrehiranur allah yigitalpinannesiii insanları anlamış değilim önceki yazışmalarımda var okuyo bilirsiniz kızımda 3 3 buçuk ayliktan beri alerji var bir türlü çözüm bulamadım ve bacakları kan içinde kaşıya kaşıya ve 15 aylık onun dersindeyim konyada görmediğim hastane doktor kalmadı o yüzden antepte ailem var oraya gidip bide orda hastaneye götürmek istiyorum ne diyim başka demi bacım 😥
Sibelemrehiranur Deletedmom252 bilip bilmeden konuşmayın o güzel aklinizi fikrinizi kendinize saklayin yorum yapmak zorunda degilsin 👍