RabiAsya Yenianne1 Sab simplex kullanıyoruz kolik bir bebeğim var ve iyi geliyor bize tavsiye ederim 🌿
iyikianneyim61 Yenianne1 kesinlikle biogaia ben cok memnun kaldim iki kutu kullandim yeterli oldu bize
Yenianne1 iyikianneyim61 3.kutuyu alfik ilk zamanlar fayda esiordu sanki artik etmiyor 😏 gunde 5 damlami kullandiniz szde
Yenianne1 iyikianneyim61 3.kutuyu alfik ilk zamanlar fayda esiordu sanki artik etmiyor 😏 gunde 5 damlami kullandiniz szde
ikimelekannesi_ Yenianne1 damla değil masak önemli ben masajla 3 ayı geçirdim youtube ayşe öner gaz masajı bire-bir
mom0989 Yenianne1 biogia her gün 1 kere aynı saatte ver canım. Ekstra olarakta laktozsuz emilimi kolay olsun diye Emme öncesi bebeğine relactaz verebilirsin. 2 arkadaşım çok memnun kalmış bana da önerdiler ben de memnun kaldım o zamanlar
Arasannesi Yenianne1 relactaz+bıogaıa kullanıyoruz.eelactaz anne sütünü sindirmesi için bıogaıa da benım yedıklerımden gelen gazı engellıyor.tek baslarına kullandıgınızda tamamen etkı goremezsınız oyuzden busekılde kombine damla olmalı
Ececik07 Yenianne1 biogaia bir gaz damlası değil bağırsak florası düzenleyici ve çok etkili bunun yanında bir gaz damlası kullanmalısınız ben nurse harveys kullanıyorum hepsini saatli verince işe yarıyor.