Happy24 Kızlar bebeğim 3 aylık başında konak var gelen hafta zeytinyağıyla temizledim tamamen geçti fakat bugün yeniden çıkmış tekrarlaması normal mi
Tugbagul33 Oğlumda da vardı. Hemşire karbonat ve zeytinyağı karıstirip banyodan 15 dak önce sür dedi. Sonra minik bir tarakla bastiemadan tara çok işe yaradı. Smdi hiç kalmadı
Helenyaz Ne kadar yağ ne kadar karbonat koyursunuz? Benim bebeğimdede başladı konak, bugün sadece zeytinyağ yaptım. Karbonatla yapayım ve kaç günde bir yapılıyor? Bilgi verirseniz sevinirim
egoztrk Happy24 merhabalar. Benim oğlumda da geçmeyen konak vardı. Kaç kere zeytinyağı karbonat sürdüm geçmedi. Besin alerjimizde var. En iyisi mustela konak sampuanı. İlk yıkamada banyo sonrası konak tarağı ile taradığımda dökülüyordu. Bir kaç yıkama sonrası iyice yumusadılar. Oturup elimle canını acıtmadan hepsini temizledim. Sürekli onunla yıkıyoruz bir daha tekrarlamadı çok şükür🙏🏻
Dadam Bizim de oldu zeytinyağı karbonat vazelin ne söyleniyorsa denedim geçmedi mustelanın konak kremi var biraz pahalı ama 3 yıkamaya tamamen geçti geri de çıkmadı 2 aydır. Çok canınıza tak ederse deneyin derim
Nltka Biobaby diye bir şampuan kullandım Konak başlangıcı yaşıyorduk hiç birşey kalmadı şuan 🤷🏻♀️ Tavsiye ederim çok nemlendiricili bir şampuan
02022020 Happy24 1saat önce yağlayıp tarayın banyoda şampuanlayıp tekrar fırçalayın 2 3 banyoda geçiyor