Umutegem Merhaba hnmlar poliover kisti olan ve uterus(rahim) sekli degisik olan var mi varsa ne gibi tedavi uygulaniyor
aybukemom Umutegem rahmim ters , tedaviye gerek yok dedi doktorum .tiroidim yüksekti onu düşürünce hemen hamile kaldım . Tek zor yanı adet sancısı çok fazla
Sehrickr93 Umutegem bana polikistik over var dediler bekarken tedavi gördüm sonra geçti dediler evlendim hamile kaldım o zaman da rahim doğuştan ters dediler hiç bi sıkıntı yaşamadım
Tugbagul33 Laparoskopi veya histeroskopiyle rahim düzeltilir canım. Benim arkadaşım daha sonra hamile kaldi
Umutegem Tugbagul33 ya cnm.anlamadigim.nokta bu rahim dogustan bole dedi tabi rabbimin yaptigi sey sorgulanmaz ama benim cocugum.nsl oldu hala anlamadim. Doktor cok kafami karistirdida
Tugbagul33 Umutegem tabiki doğuştan. Benim 7 yıl çocuğum olmadı. 3 tüp bebek denedik yine olmadı. Hiçbir sorunum yoktu. Kendiliğinden hiç bekleme imiz bir anda Rabbım nasip etti. Oyuzden hersey nasip kismet
Umutegem aybukemom hmm anladim cnm benimdr uterus oval srkil olmasi gerekirken m gibi zikzak seklindrymis ama bu zamana kdr ultrasonda emar da çekinmiştim herhangi bisey dememişlerdi ilk defa denincr sasirdim
Umutegem Sehrickr93 bana da ikisini dediler ama virus biterse insallah daha iyi bi hastaneye gidip kafamdakileri de sormk istiyorum . Hepjmize gecmis olsn
Sehrickr93 Umutegem ters rahim normal bi durum çoğu kadında öyle sadece ağrılı adet görüyosun o kadar çok geçmiş olsunn
Umutegem Sehrickr93 benimki ters degil cnm uterus zikzak seklindeymis normalde oval şekilde olmasi gerekirmis