Sevvalacat Merhabalar 😊 bebeğimin iki kaşının ortasında doğduğundan beri morluk var ve gittikçe belirginleşiyor. Acaba Doğum lekesi mi ? Böyle birşey başına gelen var mı 😊
AysenurDefne Sevvalacat benim kızımın da ensesinde yaygın çilek görüntüsü var ha bide kırmızı heleki kızınca ve emince kıpkırmızı oluyor 🤭 doktorumuz belki geçer belki kalır dedi. 🤷♀️
Lale Sevvalacat benim kızımın da kırmızı o geçiyor canım merak etme hatta o bidahaki bebegin cinsiyetiymiş. Mor erkek kırmızı kız mis 😊😊😊 eskiler öyle diyor
Sevvalacat [bilinmeyen] evet benim kızımdada var o morluk. Doktor bize geçedebilir kaladabilir dedi 😊
Ennur_EylulKumru Benim kızımın kaşının ortasında , göz kapaklarında ,burnunun bir kenarında çok hafif ben gibi birde ensesinde var kırmızılık ..Ne olacak sanki ..Tek sağlıklı olsunlar .. İlk Doğunca eşimin ailesi bu yönde çok kırdı beni bu ne bu ne diye..Geldiler gittiler geçmedi mi hala dediler 🤷🏻♀️Yok yüzüne adetli biri mi baktı dediler ..Yabancı biri görünce yüzüne ne oldu diye bide açıklama yapmalar felan 😊 İnternette leylek ısırığı diye geçiyor bakarsanız görselde var .. Denildiği gibi belki geçer belki geçmez. Canınızı sıkmayın ☺️