Mom35 Havva_yaren Ben kafama takmıyorum, ben böyle yapmayı seviyorum sende kendi bildigin gibi yap diyorum tekrar ederse yine aynı yapiyorum. Canının sıkıldığını belli ettigin için daha çok yapıyor olabilir maksat gıcık etmek
Subatannesi Havva_yaren ben varım herşeye karışır. Yediğin ekmek türüne bile. Çamaşırı kurutmaya atma hava güzel fazla elektrik geliyor. Klozetin kapağı açık sifona basma mikroplar etrafa yayılır. (Temizlik hastası) yaptığım yemeği tekrar anlatır söyle yap böyle yap. Yaptım bitti pişti.. olsun bir daha böyle yap. Bebeği yıkarken elini yıka kolunu yıka.. tek tek tüm uzuvlarını sayar. Herşeye karışır cevap vermem 4. 5. Kez sarar baştan söyler. Ya sabır o söyleyecek sen onun dediğini yapacaksın.
Butterfly Havva_yaren neden demiyosunuz ki valla benim eşim bilse annesine cevap veriyorum boşar beni ben o yüzden susuyorum
Ccggty Havva_yaren o zaman o neymiş ya 😀 ben böyle seviyorum ben suyu çok seviyorum diyin inadına tamam demeyin
GokturkAlp Havva_yaren Kadınlar herşeye karışırlar. Sende eşine karışıyorsundur sürekli 😉 O nedenle umursama, he deyip geçmeye devam et. Ben birşeye karışmayan kaynana görmedim.
Havva_yaren Valla arkadaşlar bu yaİyi buraya yazdigim cok iyi oldu yalniz olmadigimi gormek bana motive oldu yani ama keşge böyle olmasa herkes kendi halinde olsa ne olur sanki zaten herkes kendi bildigini yapiyor boşa laf kalabaligi ve israr nedir ya🙄
Aselinaannesi Havva_yaren kaynanam ile aynı mahallede oturuyorum canım kızım 6 aylik bazen evin işlerini yapamıyorum bir gün kaynanam geldi yatak odamın kapısı açıktı içeri baktı buranın hali ne niye toplamıyorsun gibi laflar etti ben tam birşey dicektim ki eşim anne sen karışma evime dedi ve kaynanam birdaha ağzını açmadı yani eşiniz bu durumu annesi ile konuşsun
Havva_yaren Aselinaannesi yok canim bizimki aynı eşimde cok söylüyor ama ayni bunun degisecegi yok herseyin en iyisini o biliyor surekli ogretme cabasinda kendi kizlarinada yapiyor ama onlar sanane diyorlar bagirip cagiriyorlar susuyo ama biraDan bidaha söylüyor 🙄