Pinarrrr Kızlar bebegim 54 günlük bir türlü geçmeyen sariligi var doktor doğduğunda sınırın altında oldugu için ışığa gerek yok demişti. Total bilirubin degeri 11.39 anne sutu sariligi mi? Bebeğinde böyle olan var mı?
Nazlicicegim Pinarrrr Evet Canım benim kızımda vardı. 3,5 ay sürdü sarılığı sık sık emzirmeme rağmen geçmiyordu doktor anne sütü sarılığı demişti en geç 4. Ayda geçeceğini söylemişti. Dediği gibi de oldu.
Ccggty Pinarrrr benim bebeğimin de uzayan sarılığı vardı fototerapide gördü tüm tetkikleri de yapıldı sıkıntı çıkmadı 2 buçuk aylık oldu kendiliğinden geçti emzirmeye devam ettim sık sık mama şekerli su falan vermedim. Şuan 4 aylık geçiyor merak etmeyin 😊
Pinarrrr Nazlicicegim bende de aynı durum var malesef. Internette de herşey yazıyor modelim bozuldu. Peki sizin sarlik değeriniz kaçti
Nazlicicegim Pinarrrr İnternete çokta bakmayın kafanız daha çok karışır. Doktorunuzu dinleyin. 9 u değerimiz
Hlydnz benim bebeğime testler yapıldı uzamış sarılık çıktı değeri 16 olunca fototerapi almıştık bol bol emzirin başka yapacak bir şey yok geçer merak etmeyin herkesin süresi farklı oluyor siz doktorunuzun dediklerini yapın değerlerini takip edin
Ccggty Pinarrrr en kısa zamanda geçer inşallah hiç kendinizi üzmeyin bizim değerimiz 19 du emzirmekten başka çare yok 😍😍😍