nediyoor Kızlar merhaba bebeğim 6+10 günlük 3 gündüz uykusu yapıyordu ama şimdi 2ye düştü sizin bebişleriniz kaç gündüz uylusu yapıp kaçta gece uykusuna geçiyor acaba?
Zk95 nediyoor bu gün tam 6 aylık olduk bizde. 1 haftadır falan günde 2 uykuya düştü kendi kendine. Akşamları da 9 9 buçuk gibi uyuyo ama geceleri çok problem olmaya başladı bize çok sık uyanıyo sallaya sallaya geriye zor dalıyo ona çözüm bulamadık bizde
Daphne nediyoor 6 ay 1 günlük oldu oğlum, gece uykusu çok güzel nadiren uyanıp bir saat kadar uyumadıgi oluyor. Gündüz 3 uyku ama bazen düzeni bozuluyor. Eve biri geldiğinde huysuzlaşabiliyor bir uykuyu atlayabiliyor ya da çok az uyuyor.
Fistiklokum48 nediyoor 6 ay 20 günlük bizde gündüz 2 uyku yapıyoruz sabah 1 saat öğlen 1 saat ikindi uykusu yok ama ben hergün deniyorum şanslıysam 15-20 dk uyuyor 😂 gece 20.00 /21.00 de gece uykusuna geçiyoruz
Damladenizim nediyoor gündüz 2 uyku yapıyordu 2ser saatten sabah 7 gibi kalkıyordu ama simdi aksam 6 gibi gezmeye cıkarttıgımda da uyuyor sekerleme gece uykusuna direniyor ve sabah 5 de kalkıyor 😒😒
nediyoor Daphne son 2-3 gündür son gündüz uykusuna inanılmaz direniyor oysa evde kimse yok ve kendi yatağında anlamıyorum
Zk95 nediyoor 3 uyku yaparken toplam 3 buçuk 4 saat falan uyurdu şimdide 2 kez ama 2 şer saat uyuyo uzun yapıp sayıyı düşürdü yani sadece. Bu etkiler mi
Daphne nediyoor Benimki de bazen gündüz uykusuna direniyor ama öyle olduğunda bebek arabası ile biraz dışarda gezdiriyorum ya da eşim evdeyse o gezdiriyor o şekilde yoruluyor memede uyuyor hemen, ya da uyumuş oluyor zaten öyle.
nediyoor Damladenizim sabah 7den önce uyanan bebeklerin gündüz az uyku yaptığından yorgubluktan erken uyandıklarını okumuştum ama