Denizannesi12 Kızlar başından böyle bisey geçen varmı bebegim 4. Ayinda 5 gün oldu kaka yapmiyo dün emerken aşırı kustu bugün yine yapmadi ama emiyor keyfide iyi karnı yumuşak anlamdim neden yapmiyor 😣
Mrymrn Denizannesi12 bnm kızımda 4 aylık 6 güne bir yapıyor Herhangi bir huzursuzluğu da yok galiba bağırsakları yeni düzene giriyor
handankoc Denizannesi12 benımde sık sık kaka yaparken bırden kaka kesıldı cok endıselendım keyfıde yerındeydı emıyor gaz cıkarıyordu sonra bırden yuklu mıktarda kaka yaptı normalmıs dıyorlar
Birprensannesi_ Denizannesi12 tatlım 6 aylıgıx benı oğlumda 5 gundur buyuk tuvaletını yapmıyor 10 gune kadar normal dedı doktor da ama bende taktım kafama
Merveke Benim kıZda günde 2 3 kere yapar zaten internette yazıyor doydu mu günde 2 3 kere yaparmiş sizinkinin gelişimi nasıl canım
Denizannesi12 Merveke gelisimi iyi 6.500 kilosu sut yariyor dedi doktr 35 haftada dogdu iyi topladi suan da surekli emiyor nereye birikiyo bilmiyorum sadece cis yapiyor kac gundur
Denizannesi12 Sagolun biraz icim rahatldi doymuyor mu diye dusunuyrum surekli emiyor sut te var ck sukur bklim nkdr surecek daha uzarsa doktra gotrurum
DenizGoktug Merhaba, bir bebek günde 10 defa da kaka yapabilir; 10 günde bir defa da kaka yapabilir. Bunu bizim doktorumuz söylemişti. Fakat ciddi anlamda ıkınma problemi yaşıyorsa mama kullanıyorsanız içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz; anne sütü alıyorsa bebeğe direk bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz. Aynı zamanda poposunu zeytinyağı ile yumuşatın. Kaka yapmasına yardımcı olacaktır. İyi geceler
DenizGoktug KbrArya Ben yaşadım aynı durumu ve bir kaç kez makatı uyarmak zorunda kaldım. O zamandan bu yana kaka ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Birprensannesi_ Denizannesi12 ek gıda verıyorsan ıcınr hakıkı zeyrın yagı fok bı cay kasıgı kadar coknıyı gelıyor tatlım ben oyle ysptım