Akademisyenanne 6 aylik anneler, Atak donemleriniz nasil geciyor? Kizim 5 ay 17 gunluk. Atak haftasinda gorunuyor. Bir de kilolar ne durumda?
Mom356 Akademisyenanne 6 aya girmis bulunduk bugun itibarî ile cok miz miz bir kizim var gece uykulari saat basi uyaniyor uyumamak icin kendini saga sola atıyo kilosu 6 kilo anlaticaklarim bu kadr 😏
idil1990 Akademisyenanne altinci aya girdik cok cabuk cani skiliyor uykumuz falan guzel surekli oyun istiyor 8 kg 🌿
Akademisyenanne Deletedmom283 bizim kiz biraz tontis oldu ya. Doktora sordum donus yapmadi. 9 kilo 350 gram🙄
[silindi] Akademisyenanne oy ne tontiştir o bacaklar şimdi 🍭🍫 benim oğlum da 6 aylıkken 11 kiloydu yanakları sarkıyordu 🐹 😂 Kollarını öpmekten iz kalıyordu 🤗 şükür atak haftaları hep rahat geçti şimdiye kadar umarım sizde de öyle olur 🙏 sağlıkla büyüsün 🌷
Akademisyenanne Deletedmom283 🙈 ben doktora yazdim bu kilo konusunu. Donus yapmadi. Cevremdekiler seviniyor kilosuna da ben endise ediyorum
Akademisyenanne Mom356 benim kizim da uyumak istemiyor. Gece kesintisiz uykuya ne zaman gececek bilmiyorum🙄
idil1990 Akademisyenanne genelde on da yatiriyorum gece bir gibi yatarken emziriyorum sabah yedide kalkiyor istisnalar haric bu sekilde
Akademisyenanne [silindi] ne guzel yazmissiniz🥰 cok tesekkur ederim. Bizim tontişin de yanaklari sarkiyor😍🙈