Uraska Merhaba bebeğime bugün 2. Ay aşılarını yaptırdık normalde gündüzleri 30 dk gecmez uykusu ama 3 saattir uyuyor 2. Ay aşısı uyku yapıyor mu olan var mı??
Tlayyq1 Uraska ateşine bak canım bide kaldırıp emzir bizde dün olduk ama ateşi çıktığında öylencok uyumuştu kaldırıp hemen üzerini çıkardım elini yüzünü sildim uyandı emzirip calpol verip yatırdım
Zuluu Uraska uyku yapiyor evet hatta huyu suyu bile degisiyor çocuğun dünden beri bi hal olduk 2. Ay asisi yüzünden
Prenses42 Aşıların hepsi uyku yapar canım benim kızımda açıdan sonra bitkin düşüp uyuyor ama 3saat olduysa al kucağına emzir bırakma uyusun
gizemelifbas Alp17 herkeste aynı olmaz biz de geçen hafta olduk ama hiç ateş yada başka belirti olmadı ayrıca bebekler 4-5 saate kadar uyurlar 3 saat uyudu diye uyandırmayın artık 2 aylık olmuş.
Zuluu Alp17 korkutmak istemem ama deli olmak uzereyim dünden beri hic uyumadi ne mama ne süt kesinlikle almadi zorla az once biraz içirdim mama ve gece sabaha kadar bi kucakta bi ayakta sallayarak geçirdik kendimi hasta hissediyorum