Minnosannesiiii eymenssmom geçti mi acaba bebeğinizdeki kulak arkası şişlik? Kızım bir hafta oldu 1 yaşına girdi ve bugün farkettim.Disaridan gözükecek bir şişlik değil ama elimle kontrolde farkediyorum.Doktordan randevu da aldım ama yaşayanlara da sormak istiyorum
askbocusum_1 Tam olrak nerde yada bir foto paylaşabilir misiniz benim oğlumda da şişlik var ama doktor normal dedi
askbocusum_1 eymenssmom benim oğlumda da böyle küçük ele gelen bir şişlik var doktoruna sorduğumda önemli bişey değil kafada olsa önemli olurdu dedi çok içime sinmedi başka doktora göstermek lazim
Mervee1 eymenssmom hatırlamıyorum canım vallahi bogazında da şişme vardı onun heralde başka çocuktan bulaşmıştı sağlık ocağındaki hemşireye sor bence
Minnosannesiiii eymenssmom bebeğinizin kulak arkasındaki şişlik durumu geçti mi? Sebebi neymiş biliyor musunuz? Aynısını yaşıyoruz kızım 12,5 aylik
Meleginannesi02 Minnosannesiiii benim bebeğimdede var doktor ne dedi suan 1 yasında kulak arkasında şişlik var canım sıkıldı yaa doktora götürücem siz götürdünüz mü ne dedilee
Minnosannesiiii eymenssmom 6. Hastalık gecirdiginin başka belirtisi var mıydı? Ateş,döküntü gibi.bizde o kulak arkası şişlik dışında hiçbir şey yok çünkü ve geçmedi hala ama kızım huzursuz ya da hasta da değil