Nesibenurumm Herkese selam ikinci cocugu istiyoruz yalnız adet düzensizliği olduğu için bir türlü olmuyor ovulasyon testi kullanıp hamile kalan varmı nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz .
Dunyamsensn2008 Nesibenurumm Kullandım ama sanırım adett bitiminden itibaren hergun kullanılıyor çift çizgi olunca Ovulasyon günü oluyor.Benimde adet düzensizliği vardır her zaman o yüzden ovulasyon zamanlarım değişiyor bedeninizdeki değişiklikler den de yola çıkabilirsiniz ama en iyisi test kullanmak sanırım.Umarim gebe kalırsınız 🌺
Kbra89 Nesibenurumm canım ben kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım ben reglim bitikten 1hafta sonra her sabah ilk idrarla yapıyordum testi çift çizgi çıktığı gün ve sonra ki iki gün değerlendirilmeli.Allah hayırlısı ile gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Maviay Nesibenurumm instagram kullanıyorsanız “birgebeningünlüğü” diye bir sayfa var bakmanızı öneririm. Çevremde o sayfayla yapılan ovulasyon takibiyle hamile kalan var ovulasyonla ilgili bütün detaylar var..
FerideDeniz Nesibenurumm birkaç tane satın alıp iki adetimin ortasına denk gelen günlerde birkaç gün boyunca tekrarladım. Çift çizginin en belirgin olduğu zaman anlıyoruz ki 24 saat sonra ovulasyon gerçekleşecek. Zaten ovulasyon günü çamaşırınıza sümüksü renksiz bir akıntı da gelir. Oradan da anlayabilirsiniz.