damlahira Hangi internet ve TV kullanıyorsunuz almayı düşünüyoruz uygun ama güzel onerebileceginiz neler?
Prensinannesii06 damlahira türk telekom tivibu çok memnunum bir sürü film var bütün izlemediğim dizileri geri alıp izleyebiliyorum o an işim varsa oynayan diziyi durdurabiliyorum gibi gibi
Feryal damlahira Alt yapı Türk Telekom ancak internet olarak Millenicom kullanıyoruz. TV olarak da Digiturk. Şimdilik memnunuz. Şikayetçi olduğumuz bir durum pek olmadı 💐
Melike09 damlahira hem netin çekimi iyi değil mutfak ve yatak odamda düzgün çekmiyor hemde tivibu da filmler var izlerken çok donuyor. Sanki çizik cd den izliyoruz😂😂 bu bizim burdaki alt yapıdan mı bilmiyorum ama. Memnun olan vardır belki
Prensinannesii06 damlahira 130 ödüyoruz aylık çekimde hiç bir sıkıntı olmuyor hatta türkcell e falan başvurduk ama askeriye alanında olduğumuz için çekim gücü yetersiz dedi başvuruyu kabul etmedi türktelekomdan bağlattık hiç bir sıkıntı olmuyor
Efy Zaten hepsinin alt yapısı Türk telekom aslında en iyisi o artı tivibu kullanıyoruz memnunuz yalnız sizin bulunduğunuz yerde önemli hızını alt yapınız belirliyor müşteri hizmetlerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz