Cesurbebek Kronik 2 düzeltilmiş 1 aylığız 35 haftalık doğum yaptım kalsiyum yüzünden havale geçirdi şuan hastanede yatıyoruz başına böyle bir olay gelen varmı şuan kalsiyum takviyesi veriyorlar
Serap02 Cesurbebek merhaba havale geçirdiğini nasıl anladınız acaba benim bebeğimde kalsiyum eksik çıktı 35 haftalık doğum yaptım hastaneye gittiğimde öğrendim kalsiyumun çok düşük çıktığını
Cesurbebek Serap02 böyle seyrimeleri oldu tıpca havale dediler ama ben pek inanmadım havale olduğuna bide Araştırma hastanesi olunca
Cesurbebek Serap02 bende 35 haftalık doğum yaptım doğumda 7,8 di düştüğünde 5,6 cıktı sonra kalsiyum laktozsu fılan verdiler yükseldi şimdi 9,8 d3 kullanılmadığı için ve erken doğanlarda mutlaka olurmuş
Serap02 Cesurbebek benim kizimdada vardı gözünde seyirme havale olunc ağızdan köpük titreme ateş olmazmiydiki acaba
Cesurbebek Serap02 ateş titreme köpük yoktu işte banada neden havale dediler bilmiyorum sadece sağ kol ve sağ bacakta seyrıme gibi bişey oldu
Cesurbebek Serap02 hiç kimse demedi bana kullanın dıye 1 ayda başladım ne yazıkkı oda kalsiyumu düşürüyormuş
Cesurbebek Serap02 yaaaa kıyamam el kadar çocuklar nelerle savaşıyor Allah’ım sen büyüksün şifa ver çocuklarımza şimdi kaç değeri