Evlatkokusu234 Neler verıyosunuz bulamaç verıyomusunuz benım sadece yemekle beslenıyoruz emme yok kahvaltısını yapmadı bulamaç yapıcam tarıfınız varmı
Agg0207 Evlatkokusu234 bulamac olarak yulafla irmigi karistirip az suda pisiriyorum ayri bir yerde bir yumurtayi hasliyorum sonra onlari karistiriyorm icine hurma ozu yada pekmez koyuyorum yarim avokado ekliyorum bu sekilde cok seviyor kizim
Parcam19 Evlatkokusu234 benimkide yemiyor boool peynirli yumurta zeytin ezmesi ve pekmez veriyorm genelde. 14ay bitti
Betul055 Evlatkokusu234 15 ayık zorla yiyor desem yeri diş sıkıntısı var. 1 tam yumurta 3 kaşık yoğurt 1 silme kaşık un 1-2 kaşık su karıştır az yağda tavada 3-4 dakka pişir Prof pof edince al benim kız her sabah bunu yer biz unlu yumurta deriz bazen peynir atıyorum içine
Evlatkokusu234 Parcam19 benımkıde yer gemelde peynır yumurta pekmez bukadar bugun yemedı ama bulamaç yapmak ıstedım yer belki
Evlatkokusu234 GUBILIK canım bılıyorum duymustum ama emmıyoda aç kalmasından da yaptım yedi az bişi şükür