Jeunemere Bebeğim 14 günlük ama gözleri sabahları çapaklanmış bir şekilde uyanıyor sizde de oldu mu böyle normal mi?
Ebru-isil Jeunemere göz kanalları tıkanıyor canım günlük silmen lazım.Kızımda da olmuştu akıyordu bir de sonradan geçti.
Mehtapsercee Jeunemere kuzum günaydın eğer cama yakın yada serin yerde yatıyosa başını üşütür ondan gözleri çapaklanır benim ilk bebeğimde olmuştu çünkü Yeşilimsi yoğun olursa eğer kendi sütünü bi kaç damla damlat bi iki güne geçiyo kirpik diplerini temiz ılık sulu bezle sil temizle annesi bide dediğim gibi serin cama yakın yatırma daha minnak bebek göz pınar kanalları açılıyo geçer merak etme 🥰
Elfida-10 Jeunemere üşütüyo olabilir yada göz pınarları kapalı olabilir anne sütü ile geçmedi benim ki doktorum demlenmiş ılık çaya pamuk batırıp 3 dakika bekletmemi söyledi geçti birde gözyaşı pınarlarına masaj yapın Google’dan bakabilirsiniz masaja
Balteknem Jeunemere anne sutunu doktorlar onermiyo burda okumustum gecen bir postta benim basima daha dogdugunda geldi ve masaj ve göz steril gecti sizde bir doktora basvurun derim
Hilal-dzl1902 Anne sütünü sakın sürmeyin yağlı olduğundan daha kötü oluyor sabahları ılık su ile temizleyin birde damla veriyor doktor onu kullanın banyo yaparkende göz yakmayan şampuanlarla masaj yaparak yıkayın oda çok fayda ediyor şimdiden geçmiş olsun 💐
Recbeyer Jeunemere üşütmüş olabilir canım 2 aylıkken bizdede oldu makyaj temizleme pamuğu ile ılık suyla sildim geçti çok şükür
Jeunemere Recbeyer inşallah geçicidir bizimkisi de . Netira diye bir damla önerdi doktor oona başladık şimdi
Defnedilan34 Jeunemere göz kanalları tıkalı olabilir veya üşütmüstür kaynamış soğumuş su ile sürekli temizle günde 4 5 defa bide sürekli göz pınarlarının olduğu yere buruna doğru aşağı çekerek masaj yap ki eğer tıkanıklık var ise açılsın benim bebeğimde de var 7 aylıkken öğrendik tıkanık olduğunu simdi ikinci ameliyatını olacak
Jeunemere Defnedilan34 doktor bize damla verdi ona başladık şimdi. Sizde de göz akıntısı çapaklanma oluyor muydu yenidoğduğunda ?
Defnedilan34 Jeunemere evet oluyordu hatta banada öyle damla verdiler anlamadı doktorlar aylardır boşuna kullanmışım
fatimaozel Jeunemere ılık çay ve pamukla günde 3 kere silmiştim öyle geçmişti şükür insan çok tuhaf oluyor.. geçer inşallah youtube’da göz yaşı kanalları için masajlar var günde 2-3 kere uygulayın