Ryksl 3.5 aylık kızımın dilinde 3-4 tane beyaz noktalar var. Süt kalıntısı gibi. İnternette pamukçuk yazıyor. Başına gelen var mı ilaçla hemen geçiyor mu . Bilgilendirir misiniz lütfen 🙏
Bal-oglum Ryksl iğne ucu gibiyse o noktalar bir şey incisi diyorlar ona gecen öğrendim zararsızmis benim oğlumda da var bir tane
Elfida-10 Ryksl alerjenik olduğunu sanmıyorum zaten doktorlarda öneriyor bir su bardağına bir çay kaşığı yeterli oluyor veya sizi emiyorsa sizde göğüs uçlarınıza sürebilirsiniz emzirmeden önce 🙂 rica ederim 🌸
Balteknem Elfida-10 merhaba benimde bebegimin boynunda sivilce oluyo sicaktan diyorum yikadigimda sonuyo ama irin gibi ucu beyaz sizce ısılık olabilmr ihtimali varmi
Elfida-10 Balteknem olabilir canım sıcaktan çok çıkarlar güzelce yıka pudra sürüyorum ben sıkıntı olmuyo
muhendisanne_ Bal-oglum benimde oglumun dilinin ucunda beyaz nokta var dogustan, her defasinda doktora sormayi da unutuyorum normal bisey miymis ne incisi diyorlar internetten bakayim😊
Muhammedtrn muhendisanne_ benim oğlumun dilindede doğuştan beyaz nokta var doktor gördü ama hiç bişey demedi incelemedi bile hep merak ediyordum internette hep pamukçuk gibi şeyler yazıyodu acaba geçecekmi büyüyünce uçta olduğu için dilin hem altından hem üstünden görünüyo 😐 zararlı değildir inşallah