Hayatmembahim Merhabalar arkadaşım tavsiye etti bende aranıza katıldım kızım 7 ayına girdi uyurken yüzü koyun dönüyor sabaha kadar korkudan uyuyamıyorum sizce kendini kurtarabilir mi?
VERA19 Hayatmembahim Aramıza hoşgeldiniz🐞 Tabi ki kendini kurtarır benim kızım da uykusunda 10 kere falan dönüyor sabaha kadar🤦🏻♀️
Hazal89 Hayatmembahim evet dönüyor bayağı bende endişe duyuyordum ama oğlumdan bayagı sonra uyuduğum icin rahatsız olursa sırt üstü yatıyor
Melteminkeremi Hayatmembahim 7.ayinda kurtarmak ne kelime sabaha kadar fildir fildir döner merak etmeyin ❤ benim oğlum 1ayliktan beri yüzüstü uyuyor şuan 7 aylık o zaman donemedigi halde sürekli kafasını bi sağa bi sola çeviriyordu rahatına göre
MelekAras Hayatmembahim benim bebeğim 7 aylık ve yüzüstü uyuyo fazlasıyla da dönüyor sağa sola sırt üstü yüz üstü
DogaLina Hayatmembahim hoşgeldin ☺️ Benim kızımda 7 aylık ve biz cok erken dönmeye başladık 4 aylıktı ve o zamandan beri beşikte dört döner öyle yatıyo 😆 yüzü koyun en rahat yattıgı şekil ve kendini kurtarır merak etme ☺️
Hayatmembahim Teşekkür ederim çok sağolun nasıl mutlu oldum ilginize alakanıza teşekkürler arkadaşlar yalnız olmadığım için sevindim
gozpariltisi Hayatmembahim benimki beş aylık oda yüzü koyun dönüyor bir haftadır ve öyle uyuyor bende bir iki gece uyuyamadim baktım kendisi kaldırıyor başını kendi haline bıraktım yanımda yatırıp kontrol ediyorum 👩👦