Sedaa12 Iyi aksamlar arkadaslar kızım 4.5 aylik Gunduz uykulari toplam 2 veya 3 saat geceleri ise surekli kalkiyor. Annesutuyle besliyorum sadece bisey vermiyorum. Sutum geliyor ama emmek istemiyor emmedigi icinde ayina gore kilosu düşük zorlamaya calissamda memeyi tutmuyor. Surekli etrafa bakiniyor hic uyumamis ve uyumicakmis gibi boyle olunca da uyku duzenini oturtamiyorum. Ek gidaya baslasam mi diye de dusunmeden edemiyorum kendimi bu durumda ne yapmaliyim. Tecrubeli ve bilgili arkadaslardan yardimlarini bekliyorum.
deletedmom2200 Sedaa12 benim bebeğimde öyle ama ek gıda için erken olduğunu düşünüyorum gerekirse ayağa kalkıp gezerek emziriyorum bişeler yapıyorum bir şekilde emiyor bence doktorunuza danışın 👍
deletedmom2200 Sedaa12 sütünüzü sağıp biberonla ya da çay kaşığıyla verin biz bir gün öyle yapmıştık çok zorlayınca
Sedaa12 deletedmom2200 arkadaşım her turlu denemeye calisiyorum ama cocuk aglamiyor bakiniyor etrafa memeyi agzina goturuyorum agzini kapatmiyor guluyor sanki cok tokmuş gibi
Sedaa12 gecen haftalarda mama vermistim biberonla tutamadi bende aglaya aglaya bitirttim sonra 1.5 saat uyumustu. Anlayamiyorum hem emmek istemiyor hemde uyumak istemiyor