Zeynepnazinannesi 18 aylık kızım var artık uyku probleminden yoruldum sürrekli kalkıyor sallıyorum gözler kapalı kıpır kıpır artık dişlerimi sıkmaktan yoruldum o kadar yoruluyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım allahım sabır versin
elvinazra-27 Zeynepnazinannesi Allah yardımcıniz olsun, humana nin iyi geceler çayını denediniz mi bilmiyorum ama gerçekten etkili. Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz , inşallah fayda sağlar ☺️
Kiviefe Zeynepnazinannesi gun icinde cok uyutmayin ozellikle 5 ten sonra uyumasin aksam 21 21.30 gibi uyutun biraz dinlenirsiniz gun icinde hic dinlenme firsatim olmuyor bende 2 tane birde napalim sabretcez. Aksam uyuyunca oturup bir kahve cay iceyim diyorum uyku agir basiyor😂
Zeynepnazinannesi elvinazra-27 Sabah doktorumuza sorayım canım o zaman inşallah fayda eder artık sinir sistemim gitti 🤦♀️
Funda88 elvinazra-27 ben denedim onu hic bir ise yaramadi benim bebegim de ayniydi kalkip oturuyodu surekli agliyodu hic etki etmedi. Tavsiye etmem
Zeynepnazinannesi Prenses42 Zaten uyutmuyorum hatta bazen hiç uyutmadığım zaman oluyor allah acısını göstermesin ama doğdu doğalı problemli uykusu
Kuzusu Gece emzirmesini kesmediyseniz uyumaz yeni kestiysenizde bi süre bu şekilde uyanıyor sonra deliksiz uykuya geçiyor en azından bende ve etrafımdaki kişilerde bu oldu
Zeynepnazinannesi Kiviefe günde sadece 1 kere gündüz uykusuna yatıyor canım gece 12 1 den aşağa yatmıyor yatsada sürekli kalkıyor zaten
Zeynepnazinannesi Prenses42 evet canım sordum kullanabilirsin ama bay bay forte damla kullanırsan daha etkili olur dedi