esraeylul34 Bayanlar bebek bakim sırt çantası arıyorum herhangi bir deformasyonu olmayıp uygun fiyatlı olursa sevinirim 🌸
Deletedmom410 esraeylul34 E bebek te kamyanları takip edin baby mom markasının çantaları çok çok indirime düşüyor tavsiye ederim 👍🏻
esraeylul34 Deletedmom410 bana şekil olarak cok kaba geliyo onlar birde onların tam orijinalleri var ya cok beğeniyorm icinde kalmasın diye almalı istiyorum ondqn yani sıfıra güç yetmeyince ikinci el bakayim dedin
esraeylul34 nilikoo Canım yanlış anlama benim bütçem 50 tl civarı hatta dün bi bayan yazdi ama onun ki kucuk gelir diye bıraktım ama şimdi sana 170 tl lik çantayı bana 50 tl ye de var diyemem ikimize de olmaz ama gene de tesekkurler😙
Thanim esraeylul34 https://m.trendyol.com/babymom/anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-32988040?boutiqueId=493647&merchantId=392&gads=true&gclid=EAIaIQobChMItfWMhKiL6gIVVeDtCh2nYQDLEAQYBiABEgIz5_D_BwE bakin 39 tl aslinda gorundugu kadar kucuk degil bende kullandim bunu 1 yasina kadar idare etti beni 🙈☺️
Bal8annesi 50 tl ye de bebek bakım çantası zor bulursun arkadaşım bak yukarda arkadaş önermiş ebebekten işte 🤔