Gamzez Bız tam 7 ayı doldrdukkı! Patladı. Meger cocugum ondan cokk huysuzmus. 2. Dıslr yukarıda kı yanı kac ay arayla glir
Ancak Gamzez oğlum 8 kızım 10 aylıkkken çıkardı ,diğer kızım 4,5 aylık henüz görünürde birşey yok ama 1 Aydan beri eller ağızda salyalarda başladı erken mi çıkaracak bekliyorum 😅
Koskersultan Gamzez 5 buçuk aylıkken diş çıkardı. Kimse inanmadı erken daha çıkmaz sen bilmiyorsun gbi laflar söylediler dişi iyice belli olunca şok oldular
Ancak Sennha aha bizde 4,5 aylık olduk heran patladı patlayacak bekliyorum çok kaşınıyor,bazen öyle bi oluyorki elinin tümü ağızda kusturacak kendini
UmmSalih 3 aylıktan beri dişlerimizi bekliyoruz aşırı salya elleri ağzında şuan 7 aylık ne gelen vaar ne giden 🙄🙄
Beybibeybi 9 ay 15 günde alt dişi patladı 1 tanesi 10 buçuk oldum üst iki diş patladı alttaki tek duruyor
Bereninannesi_ Gamzez kızım 6 aylıkken ilk dişini ıkı hafta sonrada yanındaki dişini çıkardı tam bi ay sonra da üst dişlerini Çıkarmaya başladı.
Tanem19 Kızım 10 aylık alttan 2 tane patlattı üst 2 2 tanede yandan geliyor hüç durmuyo sürekli ağlıyor
Yonca2211 Kızım 1 hafta once yani 7ay 20 günlükken ilk dişini çıkardı ertesi gün yanında 2. incimizde görüldü😊 Yarın minik bir diş partimiz var 🎊🎈🎉