Kaganbaby Kızlar bebeğimin iki alt dişi çıktı. Şimdi yedi buçuk aylık. Bugün farkettik köpek dişlerinin ucu çıkmış. Daha üst önler çıkmadan. Normal mi. Başıma böyle birşey gelen varmk. Dişçiye gitmemize gerek varmı
Kaganbaby GzdeBade banada öyle geliyor şaşırdım ateş felanda olmadı. Bide iki köpek dişi birden çıkmış
NurCelik Bizimde ilk alt disleri 9.ayda çıktı şimdi 11 aylık üstteki dişleri yok yan kesicisi çıktı vampir gibi duruyor 😂
annebusesi Köpek dişi değil yan kesici olabilir mi? Bizimde alt iki çıktı sonra üst tan iki çıktı önler çıkmadan normal bir durum
Cennetinsusu Kaganbaby Normal canım illa bir sırası yoktur dişlerin her bebek farklıdır. Endişelenme, gözünüz aydın. Benim kızımın ilk üstten çıktı dişleri 🥰 Güle güle kullansın minik dişlerini 😍
Prensinannesii06 Kaganbaby bizimde öyle oldu önce 2 köpek dişi elime geliyordu sonra ortadan 3. Dış geldi bir tanesi 3 dişi baya gözüküyordu diğer 4. Dişi patlattığında kuzenim dişçi olabiliyor korkma hatta alt dişler çıkmadan ilk köpek dış çıkaran bebekler bile var dedi abimde öyle çıkarmış
Kaganbaby Prensinannesii06 ayy bizimde inş öndekilerde çıkar yoksa evde vampir gibi gezecek yavrum 😂😂😂🙈
Kkg Tamamen karisik da cikabilir hiiiic onemli degil:)) cok seker buluyorum boyle karmakarisik dis cikartan bebeleri.
SedaMeyra Kaganbaby 18 aylik kizim ust 4 alt 4 azilar hepsi cikti simdi ust kopekler cikmaya basladi baya huysuz kopek dislerde sizin yavrunuz nasil