Gulcincinar 99 günlük bebeğim, Bu ne biçim bişey ellerini ağzına sokamadığında çıldırıyor , ağzında elleriYle uyanıyor sizde de öyle mi Bağırarak elleriyle savaşıyor karnı tok eminim
Mrsde05 Gulcincinar aynı durumdayız 4ay22 günlüğüz çıldırıyor resmen diş kaşıyıcı verilerin hepsini almak istiyor ona da çıldırıyor şaşırdım bende😔
Izabella Gulcincinar ellerini kesfediyirdur annesi bizimkisi suan dort bucuk aylik hala eler agizda kiz kardeikin henegi var sekiz aylik oglan hala eeler agizds bu normal once elleri kesfediyorlsr sonra vedigijiz oyuncsklari jesneleri agizlarina goturkeye baslicaklar kiyafetlerini ayaklarini normal buklar her bebekte oluyor
Melikeaknnn Gulcincinar biz de iki ayliginiz daha ayni durum bizdede yasaniyor ama merak etmeyin doktora sormustum bende kontrolde ellerini kesfediyor birakin emsin kotu bisey degil kendi kendine refleksleri gelisiyor demisti
Gulcincinar Mrsde05 teşekkür ederim bende şaştım kaldım ellerini tanıyor biliyorum da bu da neymiş böyle çıldırıyor çocuk ellerini yutuvercek gibi 🤦🏻♀️ bekleyip ne zaman bitecek diye görelim o zaman🤷🏻♀️ 🤷🏻♀️
_Sedefpurrr_3 Ellerini keşfediyor korkmayın. Böyle durumlarda ellerini çekmeyin emsin, kaşısın kötü birşey değil
Mirayhazal Ellerini keşfediyor kızım 9 aylık şimdi de her gördüğü şey ağzında bu pek değişmiyor büyüdükçe farklı şeyler gidiyor ağıza alışın😂keşif diş derken uzuyor gidiylr
Gulcincinar Mirayhazal 1 tane de kızım var 5 yaşında ama o bu kadar değildi yeni nesil zaman geçtikçe daha da değişiyor galiba ☺️
Didem52miray Gulcincinar benim 9yasinda oğlum var ,canım oğlum ya hiç bilmem böyle şeyler ya hatırlamıyorum.sanki hemen büyüdü ama kızım çok cadı 😭😭
Mirayhazal Gulcincinar evet bence de çevremdeki herkesin bebeği benimkiyle aynı çünkü bu jenerasyon farklı
Yusra_buglem 3 ay 11 gunluk kızım aynı 10 dk da uyuyan bebegim uyutmaya çalışırken elini hırsla ağzına sokuyor ve ağlıyor…
Yagizim1905 Gulcincinar 18 aylık bebeğim 5 parmağının hepside ağzında dişlerin hepsi çıkana kadar değişmeyecek sanırım 🤷♀️😊
FerahKuzum Güzel anneler bebeğiniz oral dönemde. Çevresini ağzıyla tanıyor haz bölgesi ağız o yüzden ne bulsa ağzına götürür. Her bebek ilk ellerini tanır o yüzden eller hep ağızda olur. Bebeğiniz kendine zarar verecek bir şeyi ağzna götrmedği sürece lütfen engellemeyin 😊 ağzna götrsğü her nesne zihinsel gelşimini de olumlu yönde destekler.