Fiona
Joie mimzy lx kullanıyorum memnunum. Oğlum çok hareketli olduğu için ikea antilop tarzı mama sandalyesini seçemezdim içine koydum denemek için ve öyle bir hareket etti ki sandalye ile birlikte düşecek gibiydi. Orda bide daha 5 aylıktı. Ay geçtikçe dahada güçlenecek diye güvenlik açısından olmazdı bizde öyle bir mama sandalyesi. Şuan 16 aylık ve Joie mimzy lx içine oturtup yemeğimi yapabiliyorum oda o sıra bir şeyler atıştırıyor. Başında beklememe gerek kalmıyor düşer mi eder mi korkusu yok🥰 bel kısmı biraz yattığı için düz oturabilmesi şart değildi. Zaten 5,5 aylıkken de desteksiz oturmaya başladığı için bel kısmını da düzelttiydim. Araştırmalarım sonucu masaya göre boy ayarı emniyet kemeri, bebek büyüdükten sonra ön tablası çıkıp tamamen masa sandalyesi olarak kullanılan bir mama sandalyesi tercih ettim aşırı memnunum. Çok sağlam mekanizması var ön tekerlikleri var kolaylıkla sürüyorum odadan odaya. Kılıfı yıkanıyor 3 tepsili, öndeki tablası da kademeli ister çek ister öne it çocuğun kilosuna göre👍🏽